WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ivoš

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od ivoš »

tady více info https://www.minichamps.de/index.php?s=4 ... =151110803
vyjde ve 49.týdnu 2013

racing18

Příspěvek od racing18 »

Z dnešní pošty
Obrázek
...že by se ledy pohnuly? :?

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Nechci se vyjadřovat k absolutní hodnotě ceny, ale překvapuje mě, že stojí víc než veterán Škoda 860. Taky nechápu, proč udělali prezentační verzi a ne verzi z nějakého závodu.

ivoš

Příspěvek od ivoš »

cena je prochu víc než všichni doufaly, aspoň Baťovských 1990,- by vypadalo líp :)
s tou verzí to taky nechápu, je to tak, aby k tomu někdo dodělal decaly na rally a zmazaly se okna, jinak nevím kolik lidí
si to koupí, osobně bude čekat.
Možná by nebylo k zahození udělat bílé Fabky a sadu decálů, ale na to Abrex rezolutně "nemáme v plánu"

racing18

Příspěvek od racing18 »

marklukes píše:Nechci se vyjadřovat k absolutní hodnotě ceny, ale překvapuje mě, že stojí víc než veterán Škoda 860. Taky nechápu, proč udělali prezentační verzi a ne verzi z nějakého závodu.
To na tom nic nezmění,že ziskovost budou mít nepoměrně vyšší než u toho veterána vždyť spousty fandů na celém světě se už těší na tu naši S2000.
Obrázek

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Mě by zajímalo, jestli je možné zjistit, celkové prodeje abrexových osmnáctin za cca rok.
A ty veterány bych nepodceňoval, jsou to stálice, po kterých se sice nezačoudí hned,
jsou vyzobávány pomaleji, zato i po světě.

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Tak já si Jirko nejsem jistý tím že spousty fandů po celém světě čekají na tenhle designový paskvil.
Netuším kde má Abr. problém udělat např. obě posádky samostatně z nějaké rally kde jeden nebo druhý z nich celkově vyhrál. Tohle není ani kočka ani pes.
Jasně spousta z nás si to dokážeme předělat dle libosti,ale za mě se jim tenhle designový tah vůbec nepovedl. Navíc dávat tam Juhu,když už v týmu není mě nedává smysl. Jiné by bylo jej udělat ze závodu kde vyhrál a zviditelnit tam celkový titul na krabici pak bych to chápal.No ale zase třeba po čase to bude na přestavby za mrský peníz a budou rádi,že vyprázdní sklady. Tohle u mě pod stromečkem určitě nebude.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Jasně Tondo.Tady jde hlavně o to,že je konečně nastartovaný výrobní proces a další budou následovat. ;)

gary28

Příspěvek od gary28 »

Já jsem až do teď tu Abrexovou Fabii moc nesledoval.
To oni jako udělají jenom toto ,nebo jak?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Příští rok by měli udělat i verze z konkrétních závodu, jaké to budou nechtějí říct

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“