WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
tady více info https://www.minichamps.de/index.php?s=4 ... =151110803
vyjde ve 49.týdnu 2013
vyjde ve 49.týdnu 2013
Z dnešní pošty

...že by se ledy pohnuly?

...že by se ledy pohnuly?

Nechci se vyjadřovat k absolutní hodnotě ceny, ale překvapuje mě, že stojí víc než veterán Škoda 860. Taky nechápu, proč udělali prezentační verzi a ne verzi z nějakého závodu.
cena je prochu víc než všichni doufaly, aspoň Baťovských 1990,- by vypadalo líp 
s tou verzí to taky nechápu, je to tak, aby k tomu někdo dodělal decaly na rally a zmazaly se okna, jinak nevím kolik lidí
si to koupí, osobně bude čekat.
Možná by nebylo k zahození udělat bílé Fabky a sadu decálů, ale na to Abrex rezolutně "nemáme v plánu"

s tou verzí to taky nechápu, je to tak, aby k tomu někdo dodělal decaly na rally a zmazaly se okna, jinak nevím kolik lidí
si to koupí, osobně bude čekat.
Možná by nebylo k zahození udělat bílé Fabky a sadu decálů, ale na to Abrex rezolutně "nemáme v plánu"
To na tom nic nezmění,že ziskovost budou mít nepoměrně vyšší než u toho veterána vždyť spousty fandů na celém světě se už těší na tu naši S2000.marklukes píše:Nechci se vyjadřovat k absolutní hodnotě ceny, ale překvapuje mě, že stojí víc než veterán Škoda 860. Taky nechápu, proč udělali prezentační verzi a ne verzi z nějakého závodu.

Mě by zajímalo, jestli je možné zjistit, celkové prodeje abrexových osmnáctin za cca rok.
A ty veterány bych nepodceňoval, jsou to stálice, po kterých se sice nezačoudí hned,
jsou vyzobávány pomaleji, zato i po světě.
A ty veterány bych nepodceňoval, jsou to stálice, po kterých se sice nezačoudí hned,
jsou vyzobávány pomaleji, zato i po světě.
-
Tak já si Jirko nejsem jistý tím že spousty fandů po celém světě čekají na tenhle designový paskvil.
Netuším kde má Abr. problém udělat např. obě posádky samostatně z nějaké rally kde jeden nebo druhý z nich celkově vyhrál. Tohle není ani kočka ani pes.
Jasně spousta z nás si to dokážeme předělat dle libosti,ale za mě se jim tenhle designový tah vůbec nepovedl. Navíc dávat tam Juhu,když už v týmu není mě nedává smysl. Jiné by bylo jej udělat ze závodu kde vyhrál a zviditelnit tam celkový titul na krabici pak bych to chápal.No ale zase třeba po čase to bude na přestavby za mrský peníz a budou rádi,že vyprázdní sklady. Tohle u mě pod stromečkem určitě nebude.
Netuším kde má Abr. problém udělat např. obě posádky samostatně z nějaké rally kde jeden nebo druhý z nich celkově vyhrál. Tohle není ani kočka ani pes.
Jasně spousta z nás si to dokážeme předělat dle libosti,ale za mě se jim tenhle designový tah vůbec nepovedl. Navíc dávat tam Juhu,když už v týmu není mě nedává smysl. Jiné by bylo jej udělat ze závodu kde vyhrál a zviditelnit tam celkový titul na krabici pak bych to chápal.No ale zase třeba po čase to bude na přestavby za mrský peníz a budou rádi,že vyprázdní sklady. Tohle u mě pod stromečkem určitě nebude.
Jasně Tondo.Tady jde hlavně o to,že je konečně nastartovaný výrobní proces a další budou následovat. 

Já jsem až do teď tu Abrexovou Fabii moc nesledoval.
To oni jako udělají jenom toto ,nebo jak?
To oni jako udělají jenom toto ,nebo jak?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Příští rok by měli udělat i verze z konkrétních závodu, jaké to budou nechtějí říct