Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Octávku od Kadenu som mal od dilera Škody za 170 SK, stavebnica Octavie WRC EVO I stála 299Kč, Fábky stali 250 Kč v Prahe (nebol to FOX, ale nepametám sa na názov predajne - bola tuším niekde pri Prašnej bráne), Superb na autosalóne v Nitre stál 390 SK, Fabia WRC bola za 499 Kč z múzea škodovky (dlho som ju zháňal a keď som ju konečne kúpil, tak mesiac nato som dostal ďalšiu ako reklamný predmet od Shellu). Tie nekadeňácke Felície stáli 150kč - modelárstvo v Teplicích - a rok nato som Kit Car dostal v Teplicích od dílera škodovky zadara .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
V dnešní MF Dnes je rozhovor s p.Bukovským o Abrexu-nevím,kdo na prodejně říkal,že se výroba nebude stěhovat, majitel v článku řekl,že postupně bude výroba převedena zpět do ČR,příští rok se bude otevírat muzeum automodelů v zámečku u Jihlavy,nejde mi scener tak to nemůžu sem vložit
Sleduji zde diskuzi o R-ku od Abrexu jeho modelovosti, kvalitě zpracování od začátku.Dnes jsem měl R-ko poprvé v rukách.K prohlídce modelu jsem přistoupil "poučený"diskuzí na tomto foru,takže s jistými obavami.Nezbývá mi ale nic jiného,než konstatovat,že ač má některé drobné medostatky zejména v porovnání s L-kem je to zdařilý model.A co se týká kvality zpracování.Prohlédl jsem si schválně celkem deset různých modelů a na žádném jsem žádnou vadu nenašel.Všechny naprosto bezvadné!!!Původně jsem uvažoval o žluté barvě,ale první zásilka do tohoto obchodu už je přebraná,tak jsem nakonec vzal oranžovou...
TomHon: jak je ten článek dlouhý? já jestli má cenu si kvůli tomu ty noviny ještě jít koupit . Nešlo by to nějak vyfotit?
Tohle je na idnes: ROZHOVOR: Firma Abrex, která vyrábí modely aut, stahuje výrobu z Číny do Česka. Je to levnější, říká spolumajitel Radek Bukovský.
Tento článek vyšel v MF DNES 21. 11. 2013 a je dostupný v elektronické MF DNES a MF DNES pro iPad / iPhone.
Tohle je na idnes: ROZHOVOR: Firma Abrex, která vyrábí modely aut, stahuje výrobu z Číny do Česka. Je to levnější, říká spolumajitel Radek Bukovský.
Tento článek vyšel v MF DNES 21. 11. 2013 a je dostupný v elektronické MF DNES a MF DNES pro iPad / iPhone.
Je to asi to stejné, v novinách je to jedna strana,ještě mne zaujalo to,že 1 čech udělá to samé, co 10 číňanů a že teď požadují 14.000,-Kč plat
Tak ono na idnes to právě není. Jen napsáno, co je v tištěné verzi a asi je to nějak ke stáhnutí, ale nemám Iphone a ani Ipod. To si raději koupím papírové noviny, se kterými pak můžu podpálit kotelTomHon píše:Je to asi to stejné, v novinách je to jedna strana,ještě mne zaujalo to,že 1 čech udělá to samé, co 10 číňanů a že teď požadují 14.000,-Kč plat
No, já jsem dneska "mimo civilizaci"; tedy mimo možnost koupit noviny. Šlo by to naskenovat?
Nevíte někdo kde se dá koupit 110r v ostravě (krom světa modelů)? V hračkářství jsem je ještě nikde neviděl
Naskenuju to jen jak mi půjde ten skener- zatím nevím proč to nejde
Noviny jsem si koupil nakonec. Takže zítra večer to tu budete mít .