No napadá mě Metalex 2-01, ale v původní verzi byl motor z FIATu 125 resp. 124.Stevko86 píše:
spravíme to zaujímavo : uhádnite výrobcu auta...krajinu nemozem povedat, to by bolo hned jasné ....13 palcové disky, motor - BMW 2,0 (okolo 300 koní) - Sváťa to určite uhádne...otvorená placka, jednomiestna...tieto autá už pretekali skor ako som sa narodil takže tá skôr narodení medzi vami to určite budú vedieť
Tuning, předělávky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Tuning, předělávky
-
Ta vidíš Svaťa nám to tady dal přesně. Já jsem si myslel že byla teda užší,ale jak je vidět byla ještě širší. Pravdou je že jsem to nehledal a ty doby kdy jezdily deně po silnicích jsou dávno pryč. Tak se toho neboj a s chutí do toho.
dám tu jeden tip : výrobca bol aj v F1...11 rokov ...teraz už to budete vedieť isto
ok, uvidíme, rád by som sa pustil do Tatry. milujem ako vyzerá...len tie divoké tvary sa ťažko robia
ok, uvidíme, rád by som sa pustil do Tatry. milujem ako vyzerá...len tie divoké tvary sa ťažko robia
modrý Mondial, pekný Mondial
Mne to vychadza na Osellu.
Do háje, to byl můj druhej tip Jen jsem si myslel, že mladší. Každopádně výbornej nápad, těším se na další fotky z vývoje.
to som rád že niekto chváli moj výber mne sa to auto velmi páči, navyše bolo vela zaujimavych predlôh - Targa Florio, Le Mans...len podklady su dost zlé, fotiek plno, ale vykres ani jeden, plno aut na nete zle označených (alebo upgrady PA5 na PA6) a tak bude to boj
som si spravil volny vikend tak som Oselloval vo veľkom dufam že sa páči
P.S. : šírka na Tatre 603 potvrdená (od majiteľa jedneho auta)na 1910 mm + mám konečne fotky profilu dverí, takže čoskoro sa pustím zase do strechy...na šírke už nebudem nič meniť
P.S. : šírka na Tatre 603 potvrdená (od majiteľa jedneho auta)na 1910 mm + mám konečne fotky profilu dverí, takže čoskoro sa pustím zase do strechy...na šírke už nebudem nič meniť
-
No ty jsi se do toho opřel ,tak hlavně neubírat plyn.
Za 105Kč z Aukra, chybí jedno světlo jinak komplet, ještě stará verze s černými koly:
Maisto Citroën TA 1/18
uvidíme co z něho bude
Maisto Citroën TA 1/18
uvidíme co z něho bude
Sbírka modelů Citroën