Abrex - nové modely

Odpovědět
Paganini
Kontaktovat uživatele:

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Paganini »

DavidS píše:Jako pořád tvrdí, že se nevyplatí vyrobit valník. Když by ho udělali ve verzi TAZ 1500 bez a s plachtou, tak věřím, že by se prodával dobře. To samý platí o starý Octávii Pick-up.
Buď aktivní, dodej Abrexu relevantní průzkum trhu dokazující poptávku po těchto modelech anebo sežeň alespoň potvrzených 6000 předobjednávek, já jednou takto výrobce přesvědčil k výrobě určitého výrobku, který jsem chtěl.

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

DavidS píše:Jako pořád tvrdí, že se nevyplatí vyrobit valník. Když by ho udělali ve verzi TAZ 1500 bez a s plachtou, tak věřím, že by se prodával dobře. To samý platí o starý Octávii Pick-up.
"Paganini píše:
Buď aktivní, dodej Abrexu relevantní průzkum trhu dokazující poptávku po těchto modelech anebo sežeň alespoň potvrzených 6000 předobjednávek, já jednou takto výrobce přesvědčil k výrobě určitého výrobku, který jsem chtěl.

Jestli budeš přemlouvat Abrex k výrobě, předem si zamlouvám od obou verzí po dvou kusech.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Priatelia, to nemyslíte vážne, to akože Abrex je tak NESCHOPNÝ, že si nevie sám urobiť marketingový prieskum (čo vyrábať, aby to šlo na odbyt), to vážne potrebujú celonárodné referendum alebo zbieranie hlasov, ako na voľbu prezidenta ??? To ale potom vážne, nech idú niekde na smetisko automodelárskych dejín... :twisted:

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Nepropadejte panice, žádná petice se nechystá. Beru to jako ironický humor na účet Abrexu. Jak sám Abrex uvádí zběratelé modelů nejsou stěžejní zákazníci. Osobně jsem koupil přímo z jejich e-shopu modely za 40 096 kč. a i přesto jsem jen obyčejný fanda do ČSSR, ČR autíček. Proto nečekám že splní mé přání, pokud nebude totožné s požadavky velkého odběratele.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Tak to mne ,,ranilo,, že sběratelé nejsou hlavní,už jsem taky utratil poměrně dost za jejich modely.Potom nevím,kdo by to měl být,kromě samotné Škodovky,která pravděpodobně odebírá značné množství ,protože podle mne každý ,kdo si koupí více jak1 model tak je vlastně již sběratel ikdyž jich potom má třeba jenom pár

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Já myslím, že si Abrex marketingový průzkum udělat umí, a proto modely jako 1203 valník nevyrábí...protože 50 zájemců zde na fóru ho nevytrhne, jen jsem chtěl říct jak snadné je kritizovat cizí práci místo nějaké vlastní akce...
Mně osobně by nevadilo, kdyby Abrex dělal méně atraktivní modely z resinu, tam by stačilo vyrobit daleko méně kusů a klidně bych i připlatil, dle komentářů na FB o tom možná i přemýšlejí
Honza11691 píše:
super tak už zbývá jen 5996 předobjednávek... 8-)

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Když vypustíme tyhle malonákladový modely (ikdyž v limitované sérii, když by to stálo za to, bych si za ně připlatil), tak si vezměme 110R. Jak dlouho to slibují a h...o. Marně přemýšlím, který rok to poprvý začali řešit a kolikrát odsunuli termín dodání do obchodů. A takových modelů je víc: 130RS, 1201, ... Pochopím i to, že jim Škodovka diktuje nový modely přednostně. Ale nepochopím jak dokážou tolikrát něco slíbit a potom s klidem změnit termíny a postoupnost výroby. Hlavně, že mají čas polepovat a dělat klíčenky.

tony24

Příspěvek od tony24 »

Jasně,Škodovka diktuje ale kde jsou ty NOVE MODELY?

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Chudáci u Abrexu, poriadne si o nich utierame boty (sú si však ale tak trocha na vine sami - tými svojimi nepodareným rečami, sľubmi do stratena a pod.), ale je zasa tiež pravda, že vytúžené modely Škodoviek na trh v širšom merítku (a najmä tie staršie) priniesli oni - i keď netreba zabúdať na zásluhy Kaden, ktorí tu boli s modelmi Škodoviek prví (a niektoré modely od nich boli vcelku veľmi kvalitné)... Škoda, že Kaden ďalej nerozvíja výrobu automodelov osobných vozidiel... Taký Tatraplan alebo Aero, Pragovky a iné... Bolo by to fajn. 8-)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Zajímalo by mě, jaký je váš názor na Škodu 110r od Abrexu. Pokud se dívam na fotky na str. abrexu, tak se mi model proporčně nějak nezdá, a co srovnání s modelem od NEO? Ten se mi jeví jako mnohem lepší...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“