WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Čísla z mojí garáže: Monte -- 1135
RAC -- 1452
SanRemo 165.
RAC -- 1452
SanRemo 165.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dostal info od Foxtoys ohledně 130RS.
""" Na modelu se pracuje a mohl by vyjít někdy na podzim. Více informací zatím nemáme."""
""" Na modelu se pracuje a mohl by vyjít někdy na podzim. Více informací zatím nemáme."""
Moje má zatím, zdá se mi, nejvyšší pořadové číslo ze všech co jste tu dávali :
Někteří si zřejmě nedovedli představit mít u Signature obyčejné plastové pásy.
Ottovy "pětkové" prototypy z Dieppe.
SUBARU IMPREZA WRX Gr.A
Jeden z mých posledních přírůstků.Nejprve jsem si myslel,že jen tak do počtu,ale po rozbalení jsem změnil názor.S trochou nadsázky se dá říct,že může směle konkurovat a to s třetinovou p.c. "signatůrové" S4 od AA.Vzhledem k k funkčnímu odpružení lze světlost podvozku snížit víc než snadně.Akorát co mě může trochu mrzet je jeden chybně nalepený dekál.Už jsem ho také reklamoval a uvidí se jak se k tomu soudruzi ze SS postaví.
Je spekulace že bude tahle verze od OTTO:
na dotaz odpověděl majitel "možná" tj nezamítl, ale asi ještě nejsou všechny licence...
na dotaz odpověděl majitel "možná" tj nezamítl, ale asi ještě nejsou všechny licence...
Sbírka modelů Citroën
Stejná spekulace jako u Alfetty GTV.Ale proč ? ...když už stejné modely přece dávno existují.Abarth i Stratos od Kyosha - ten bude zase v resinu od HPI,jsou na docela dobré úrovni.Místo aby se zabývali ještě neokoukanými (tolik italských ralýček čeká na modelové zpracování),tak dávají přednost těm dávno profláknutým.
-
Nemyslím si ,že je to jistota úspěchu.Kyo.. již vydalo několik verzí a další možná vyjdou.Byť je to MC tak postrádám smysl vydání této verze. Kdyby radši vydali Toyota Celica GT Four ,tak jich může vydat 5000 a prodá je na 100%
ja už aj rozmyslam ci v tom neni aj lenivosť a prehnane šetrenie...vsak neni velka veda obšlehnout model od Kyosha (131 alebo Stratos), zjednodušiť ho neotvaracimi dielmi + pridat nejake tie fotolepty (predsalen inovujeme lebo pokrok ide dopredu) a potom to predavat ako exkluzivne zboží v limitovanej ediici
... jj Celica, Legacy, alebo napr. rally Rothmans 911, Delta ECV alebo Pioneer Ferrari 308...o tieto autá by sa ľudia neskutočne pobili
p.s. : inac uz dlhsie rozmyslam (prosim rally experti mi poradte)...dala by sa spraviť Lancia Beta Montecarlo z Lancie 037 od Kyosha? vsak karoseria v strede + dvere by mali byt rovnake nie?
... jj Celica, Legacy, alebo napr. rally Rothmans 911, Delta ECV alebo Pioneer Ferrari 308...o tieto autá by sa ľudia neskutočne pobili
p.s. : inac uz dlhsie rozmyslam (prosim rally experti mi poradte)...dala by sa spraviť Lancia Beta Montecarlo z Lancie 037 od Kyosha? vsak karoseria v strede + dvere by mali byt rovnake nie?
modrý Mondial, pekný Mondial