Abrex - nové modely

Odpovědět
Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Honza11691 »

Tak Abrex překvapil "NOVINKA" modely 1/72 jako klíčenky. Do pr.... kde jsou Oktávky III, Fábia cabrio a Škoda 110R Coupé. Ještě pár novinek tohoto stylu a začnu zbírat céčka.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Zase jeden prvoplánový povzdech bez opodstanění, myslím si že se to bude prodávat jako housky v krámě.Neznám nikoho, kdo by nenosil něco na klíčích a klientela bude velká.Děti, sběratelé, majitelé skutečných vozů, fandové škodovek.A především je cena normální vzhledem k podobným klíčenkám.

Oproti kiksům jako limitovanost některých opravdu zajímavých modelů jako OUNZ a plánovaných spojů, některých pitomých firemních modelů s přestřelenou cenou a nepovedené metal edici je tohle vzhledem k možnostem originální.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Áno, len s tou výhradou, že firemné know-how Abrexu, jeho energia, práca, materiál, výrobné náklady atď. sa stále "vyšplechtávajú" úplne nesprávnym a bludným smerom... Nemôžem si pomôcť, také niečo ako prívesky si môže dovoliť renomovaný autoart, ale nie Abrex, ale ... pre mňa za mňa, nabudúce nech sú to trebárs kaučukové zvieratká na zotrvačník ...

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Plně souhlasím s Ondrou,jak uvádí narozdíl od nesmyslných serií potisků jsou ty klíčenky podle mne výborný nápad a pokuď budou kvalitně udělány tak o ně bude dost zájem

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Stanley píše:Áno, len s tou výhradou, že firemné know-how Abrexu, jeho energia, práca, materiál, výrobné náklady atď. sa ...
Na privesek nepotrebujes know how tohle je jen dobry napad.Srovnani s autoartem moc nechapu, ostatni nemaji pravo na neco zajimaveho?A prave to je muze odlisit od konkurence a dat jim naskok a generovat zisk.Jelikoz kazda koruna dobra, zejmena na vyvoj tech vyse zminovanych modelů.

rocs

Příspěvek od rocs »

Prívesok na kľúče predsa nie je novinka u výrobcu modelov automobilov. Je to len doplnkový tovar. Ekonomické súvisloti zberateľov nezaujímajú. Novinkou je len nový model v určitej mierke.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Na mě teda s přívěskem nevydělají i kdyby ho udělali s Fabii S2000. Jelikož nosím klíče většinou po kapsách, jsem rád když tam mám jen ty nejnutnější klíče ,aby mi zabraly v kapse co nejmín místa, natož abych tam nosil nějakou "blbinu" (nejen) od Abrexu, sorry

FKS

Příspěvek od FKS »

Na aukru už je nová verze Octavie III:
(nefunkční link odstraněn adminem)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Posun ke kvalitě je znát, což potěší.Mohlo by to znamenat, že se brzy objeví na trhu.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

To by mě zajímalo, jestli se objeví tak rychle jako ta Š110R. :lol:
Klíčenky nepatří do kategorie sběratelských modelů ani náhodou. Ať si to prodávají když chtějí. Hlavně ať taky produkují nějaké modely.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“