máš šťastie, ďalší krásny kus od eidolon... ja som sa v piatok vrátil z pracovnej "dovolenky" a hneď sa mi poštastilo (už po druhý krát - pretože prvý krát bol nakoniec na eshope nedostupný) vychitať a objednať z ebay posledný kus (z USA):
mimochodom od pondelka na pošte mám už aj belasú evantru pre Jikonyho - člena fóra, ktorému ju idem vymeniť za raritku... tak to je prekvapenie.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Alezan Citroen BX Zabrus Bertone, ešte nedošiel
Alezan BMW Spicup Bertone, ešte nedošiel
ABC Brianza Ferrari 308 GT4 Bertone ešte som len začistil
Yowmodellini Chevrolet Ramarro, už je začistené a poskladane nahrubo, treba nalakovať a poskladať
Sablon6 Lamborghini Marzal Bertone, už je doma a začal som ho prerabať, zdokonalovať
Vďaka, sám som zvedavý ako to dopadne, Marzal je už v plnom prúde každý deň trošku a tie zvyšne postupom času. Všetko sú to špecificke auta a na to treba nechať namiešať farbu a dokupiť ešte niejake materiály. Som troch sklamaný z leptov na Ferrari 308, napisi ferrari su rozbite na jednotlive písmenka, je to strašne drobné, okolo 1 mm ma písmenko a neviem ako to budem lepiť, či pismenko po pismenku alebo urobím vodolepky a tie leptane napisi dávať nebudem, skratka neviem.