WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Ja som dal nižšie len predok.
-
Tak ti Libore nevim jak se tak na to dívám,jestli to není moc,přeci jen MC není suchej asfalt a ty podvozky v té době na dnešní úrovni určitě nebyly a asi uplně tvrdé nastavení na MC nejedou. Nevim je to jen můj názor.Jak to tu mám před sebou tak mi to vysoké nepřijde. Ale tohle si myslím že už je hodně na gumy,ale každý má jiný názor.
a kolesa zatacaju v pohode (origo aj znizene) ? lebo su tam dost natesno
modrý Mondial, pekný Mondial
Obrázek nechť si udělá každý sám,ale si myslím,že kolega ze zahr.fora to trefil docela přesně.
-
Tentokrát ti Jirko musím dát za pravdu,já jsem fotky dosud nehledal,ale je to tak.
Možná tahle je pro ukázku lepší než ta co jsi dal ty zepředu
http://rallyemontecarlo1995.unblog.fr/f ... -4dfdd.jpg
Možná tahle je pro ukázku lepší než ta co jsi dal ty zepředu
http://rallyemontecarlo1995.unblog.fr/f ... -4dfdd.jpg
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pro porovnání ještě dvě fota. Možná by to chtělo foto kde je auto v " klidu" nejlépe z boku no zatím jsem také foto nenašel.
To vypadá i když je to stále jen Sunstar takto posazený jistě ve vitríně ostudu neudělá.hurvajs píše:Na zahr. foru už si někdo snížil podvozek a vypadá to o dost líp
Jestli mohu taky svůj názor,tak to ten člověk udělal dobře.
Tedy nevím jestli to přesně odpovídá Monte,ale Korsice 94. nebo Piancavallu 95 -6 (nebyla to sice továrna )ano.
Tedy nevím jestli to přesně odpovídá Monte,ale Korsice 94. nebo Piancavallu 95 -6 (nebyla to sice továrna )ano.
LANCIA DELTA S4 Rally San Remo 1986-AUTOart
..ty asfaltový kola tomu moc sluší
..ty asfaltový kola tomu moc sluší
Sváťo, docvakni si tu zadní kapotu. Ten rozjetý nápis "Totip" bije do očí