Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
tak přece jen??
za 40euro jo... za 70 to byl úlet od Minichampsu...
Sbírka modelů Citroën
..myslím si, že se kachny od Minichamps za ty ceny ani neprodávaly, tak to zlevnění bylo jen otázkou času..
Otázkou ale je i to, jestli je to důvod jí mít - Minichamps Charleston je podle mě horší než Norev Charleston a ten už máš..
Ale na druhou stranu tě i chápu.. No ale tak to abys už začal přemýšlet o nové vitríně - Modelissimo zlevnilo kromě téhle verze i tu zelenou a určitě zanedlouho zlevní i tu novinku - oranžovou
Otázkou ale je i to, jestli je to důvod jí mít - Minichamps Charleston je podle mě horší než Norev Charleston a ten už máš..
Ale na druhou stranu tě i chápu.. No ale tak to abys už začal přemýšlet o nové vitríně - Modelissimo zlevnilo kromě téhle verze i tu zelenou a určitě zanedlouho zlevní i tu novinku - oranžovou
Chevrolet Camaro Baldwin Motion 1969 - Highway 61
Naposledy upravil(a) deesse23 dne 16 čer 2013, 23:58, celkem upraveno 1 x.
add deesse23, za plnou cenu je to nesmysl, za 40 euro to jde. Bohužel mají otevřenou verzi pouze jednu ...
Sbírka modelů Citroën
otevřená verze je přece i ta od Norevu..
to je, ale ta plachta od Norev je jiná a nepovedená, každá černá plachta má z bílé látky spodní část, což má dobře Minichamps.
Sbírka modelů Citroën
Než nadobro zmizí z pultů.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko a Totipa brát nebudeš??
Chtěl bych dodržet sérii tří jako u superdelt HF Integrale od kyosha takže Totip nejspíš příští měsíc.Je to teda průvan v peněžence,ale zase je to vyjimečná situace a hned tak se opakovat nebude.Uvítal bych kdyby se ještě pokusili o tu černozlatou.Tuším,že víc bar.variant v krátké historii béček ani nebylo.Co jsem se díval na rallye-fanshop tak už cena S4 z RMC i přes to nešťastné křídlo je o něco vyšší než u těch dvou dalších.Mimochodem RAC 85 už je doma a ani se nedivím,mě se taky Monte líbí víc a to nadstavené křídlo jsem dávno zkousnul.