Návrhy a připomínky ...
Re: Návrhy a připomínky ...
Tu neide o žiadnu paniku. Martin_Happy len konštatoval holý fakt, že nie vždy príde upozorňujúci mail na SZ.
Bohužel s tím nemohu nic dělat, u jednoho člena pomohlo že zadal na den dva jiný e-mail a pak ten svůj a makalo to pak dobře tak jedině tohle zkusit.
Občas mají fora problém s Českými e-mail servery které je berou jako spam útok.
Občas mají fora problém s Českými e-mail servery které je berou jako spam útok.
Sbírka modelů Citroën
-
Já nepanikařím, přišlo mi už pár měsíců, že mi to nejde, ale ted, když mi došlo pár SZ, tak mne napadlo skontrolovat i spam. Jinak mě to jedno je, jednou za den sem vždy přijdu, občas častěji.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Pánové,
mám na vás prosbu. Týká se to samozřejmě těch, kteří sem stále chodí. Jak jsem zjistil, nejen se mnou vybabral ImageShack, když zpoplatnil upload fotek a obrázků a já si našel jiné fórum.
O co mi jde, procházel jsem si témata a narazil jsem na hromadu "neexistujících" fotek a obrázků. Prosím, kdo z vás bude mít čas a náladu, zkuste alespoň část fotek obnovit.
Děkuji, myslím nejen za mne.
mám na vás prosbu. Týká se to samozřejmě těch, kteří sem stále chodí. Jak jsem zjistil, nejen se mnou vybabral ImageShack, když zpoplatnil upload fotek a obrázků a já si našel jiné fórum.
O co mi jde, procházel jsem si témata a narazil jsem na hromadu "neexistujících" fotek a obrázků. Prosím, kdo z vás bude mít čas a náladu, zkuste alespoň část fotek obnovit.
Děkuji, myslím nejen za mne.
Modely obrněné techniky v měřítku 1:72
téma z roku 2009, fotky ImageShack maže a mazal vždycky, pokud si nebyl registrován
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=4&t=147
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=4&t=147
Sbírka modelů Citroën
Já jsem na jmenovaném albu registrován (už jej ale nepoužívám). O mě zde nejde, já jen chtěl trochu nabudit místní uživatele, aby témata nebyly plny jen nicneříkajícími odkazy na alba.
Modely obrněné techniky v měřítku 1:72
Tomu ani nezabráníš, protože třeba já spoustu fotek sdílím z jiných zdrojů, veškeré mega alba v novinkách, veletrhách, vše je jen sdílený odkaz.
Pokud by to mělo fungovat musela by se každá fotka uložit třeba na picassa web a tam být, což je neskutečná práce a nedám to.
třeba jen včera večer jsem postoval cca 30 fotek ...
Pokud by to mělo fungovat musela by se každá fotka uložit třeba na picassa web a tam být, což je neskutečná práce a nedám to.
třeba jen včera večer jsem postoval cca 30 fotek ...
Sbírka modelů Citroën
u vlastních fotek třeba ve složce Databáze modelů by to ale udělat šlo, aspoň tam bych se za to přimlouval
V sekcii Databáze Modelů 1/24 treba pridať Saleen.
Sbírka modelů Citroën