Měřítka, výrobce, volnější téma :-)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Měřítka, výrobce, volnější téma :-)
Sice ho nemám,ale je to pp. "oprášená" forma od UT a 3. dveře jsou neotevírací
-
Tak to si teda radši počkám, až ho někdo udělá fakt pořádně. Protože mám dvoma 2 Rewelly a 2 Solida a nemám je tak rád jako kvalutnější AA, Paudi nebo Norev. Dokonce i Sunstar mě potěšil víc (teda, nedá se od nich vzít vše, ale ty dva co mám vypadají docela dobře, ale Deltu HF bych od nich nechtěl). Sbírám v 18 jen auta, která pro mě něco znamenají (Akorát tu Mantu GT/E nevim proč ,mám, ale stála mě 99 korun ) a chci mít modely těchto aut v pořádné kvalitně a ne hračkoidní. A zrovna Cossie je pro mě důležitá, to velké křídlo sem jako capart miloval
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Taknějak si nemůžu pomoct,ale podle toho jak poslední dobou zveřejňuješ fotky z výrob , tak podle fotek i videii ve výrobě pro AA jsou asi dost tristní podmínky oproti jiným
to víš je to čína, potřebuješ to udělat co nejlevněji :-/
Sbírka modelů Citroën
-
jasné,tomu rozumím,minimální náklady a maximální zisky.Já jen že když to porovnáš s tím co jsi sem dával z GT Spirit,tak je to nesrovnatelné.
nazabudajte že Aa robí podstatne viac kusov a podstatne viac typov aut...takže rychlost výroby je tam aj podstatne vyššia...navyše ked odlievaju, farbia a kompletuju resiny tak su odlisne vyrobne podmienky + je tam menej dielov a vyrobnych krokov (vo vseobecnosti su resinove modely menej prepracovane ako kovove)
modrý Mondial, pekný Mondial
...takhle se to nedá říct-resiny mají pochopitelně méně dílů díky absenci zpracování motoru,popř. podvozku.Ale zase detaily na karoserii jsou podstatně lépe propracované,než u většiny kováků a většinou resiny vypadají ve vitrínách podstatně realističtěji.Stevko86 píše: (vo vseobecnosti su resinove modely menej prepracovane ako kovove)
Každý máme jiné oči, podle mě je to většinou přesně naopak.sva57 píše:Ale zase detaily na karoserii jsou podstatně lépe propracované,než u většiny kováků a většinou resiny vypadají ve vitrínách podstatně realističtěji.
- spáry zalité barvou
- když to chce Spark vyřešit, namaluje spáry černou linkou, takže model vypadá jako z papírové vystřihovánky
- pokroucené folie namísto oken, házející různé odlesky
- rámečky kolem oken nalepené ze souvislého plochého proužku, bez přerušení v místě spár