"Ameriky"
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Ameriky"
Dalibore ameriky nemusím,ale tato vypadá disajnově opravdu moc pěkně. A zaujal mě i ten zadní stěrač Jinak na modelu dost bijí do očí ty velké spáry kolem dveří, hlavně předních ,aspon z fotek to tak vypadá
To víš, spáry jsou větší než u AA ale právě na těch amerikách to celkem bez problémů shoří. Ony i ve skutečnosti jsou takové hruběji otesané.
Podrobnější foto SunStar Platinum - PONTIAC Bonneville 1959 :
Cadillac 62 - Anson
Buick roadmaster - Motormax
Cadillac Eldorado - Anson
Cadillac coupe De Ville - Road Signature
Lincoln Capri - Road Signature
Ford coupe - Ertl
Buick roadmaster - Motormax
Cadillac Eldorado - Anson
Cadillac coupe De Ville - Road Signature
Lincoln Capri - Road Signature
Ford coupe - Ertl
minule som akurat pokukoval po tom červenom Roadmasteri ...absolutne sa mi nehodí do zbierky, ale v tej červenej vyzerá úžasne
modrý Mondial, pekný Mondial
Tak přidám pár přírůstků z poslední doby
K mustangům jsem si pořídil další 2005ku, v limetkové taky není k zahození
od Greenlight 1978 COBRA, není to sice nejlepší model co od nich vyšel, ale rozhodně není vysloveně špatnej, myslím že ani ve vitríně mezi AUTOartama nedělá ostudu
a poslední přírůstek, trošku nečekanej ale neodolal jsem
K mustangům jsem si pořídil další 2005ku, v limetkové taky není k zahození
od Greenlight 1978 COBRA, není to sice nejlepší model co od nich vyšel, ale rozhodně není vysloveně špatnej, myslím že ani ve vitríně mezi AUTOartama nedělá ostudu
a poslední přírůstek, trošku nečekanej ale neodolal jsem
co si z foxu pořídit jiného než mustang foxbody, že? Za akční peníz jsem prostě neodolal ..1985 GT Twister II
Konečně nějaký další přírůstek, již před časem předobjednáno a bez zklámání opravdu model dorazil v uvedeném termínu.
Chevelle LS6 1970, už mi ani nevadí, že nemám původní od Exactu, tahle barva jí podle mě skvěle sedí
Chevelle LS6 1970, už mi ani nevadí, že nemám původní od Exactu, tahle barva jí podle mě skvěle sedí
Tieto modely maju čosi do seba su fakt super mam taku malu zbierku prave modelov od roku výroby 1965 do 1975 neviem prečo ale tie sa mi pačia najviac.