Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
dnes mi dorazil Horch H3A ve žluté barvě Deutsche Post, mám ho jako 17 model
-
Mne prišiel model v pondelok, ale šedý, bez nápisu. Kvalitou je to jeden z najlepších, čo mi poslali, okná úplne čisté, nikde žiadne lepidlo zatečené, nedochytaný, bez škrabancov. Škoda, že Tatra nebola taká. Toto je môj posledný, už som to odhlásil.
-
Nevite kolik uz vyslo uzitkovych aut? Jinak kdyby vysly ty tramvaje tak by to bylo super aspon pro me:-) hlavne t3 na tu bych se tesil, sem zvedav kdy vyjde v nemecku. Na letaku vypadala opravdu dobre stejne jako jine jejich modely. Kdybyste mel nekdo info tak sem s nim:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dorazilo Framo V501/2, na strance EA nic dalšího.
-
chci se zeptat, nemáte někdo nějaké informace ohledně vydání ROBURa LD3001 ve valníkové verzi i u nás? Koncem července má vyjít v polských kultovkách, ale nechci ho nějak obtížně shánět. Případně, neplánuje někdo hromadný nákup tohoto modelu v Polsku a prodej u nás?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Já mám 17 a kolega v práci má o 3 víc, takže minimálně 20123tommytourek píše:Nevite kolik uz vyslo uzitkovych aut?
-
páni a ten ROBURa LD3001 valník bude v M 1:43?
-
podle mě bude určitě v 1:43! Co jsem viděl fotky z kolekce EA tak se naprosto shodují i v detailech, podle kterých se dá vypozorovat shoda nejvíc. Například atypický tvar zpětných zrcátek by se určitě v nějakém 1:87 těžko vyráběl, stejně tak úplně shodné stěrače apod. Chybí tam jen ty boční podvozkové lišty, ale ty se mě stejně nelíbí. Navíc ta verze DeAgostini má podle mě i mnohem realističtější barvu vzhledem k provozu u nás a na dveřích je opatřen nápisem IFA ROBUR, který se skutečně na vozech vyskytoval a přitom ve verzi ATLASu schází.
Takže v přepočtu za necelých 200kč je to další kus, který je pro mě povinností mít. Jediná věc, která mě trochu vadí je polská SPZ, ale s tím se musí počítat, když člověk kupuje model polské edice.
Pro názornost koukněte: http://www.kultoweauta.pl/index.php?page=21
Takže v přepočtu za necelých 200kč je to další kus, který je pro mě povinností mít. Jediná věc, která mě trochu vadí je polská SPZ, ale s tím se musí počítat, když člověk kupuje model polské edice.
Pro názornost koukněte: http://www.kultoweauta.pl/index.php?page=21
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 06 čer 2013, 00:08, celkem upraveno 1 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Pokud Robur vyjde u nás, tak by snad mohl mít naši SPZ, jinak vyrobit českou SPZ je jednoduché, stačí mít doma tiskárnu
Tak žlutou pošťáckou Ifu H3A jsem dostal včera také.Označení pošty je ale jen na pravé straně,což se mi zdá podivné,že by to měla i předloha.Spíš jsem čekal,že v mutaci pro českou republiku bude mít model jiné zbarvení než je Německá pošta.R zběratel ale píše,že dostal tento model v šedé barvě bez nápisů,takže patrně existuje i jiná verze.Už se to tady omílalo mockrát,ale u Atlasu skutečně není jisté,jaký model a v jaké barvě dojde.Ta Ifa je pěkný model,ale nějak pozapoměli na směrovky,brzdová a koncová světla i na odrazky.Ty určitě předloha tohoto automobilu měla....Jinak Ifa je osmnáctý model,který jsem dostal.To jaké modely v české mutaci už vyšly by mě taky docela zajímalo. Vím jen,že z nějakých neznámých důvodů byla v mém případě v zasílání vynechána Praga V3S.Upřímně řečeno to mě zrovna nevadí,neboť ji mám už od Abrexu a ta je lépe provedená.Nevím to jistě,zda nebyly jěště vydány u nás cisterna Ifa S4000 a sklápěč Ifa H6.V německu pak byly vydány další a to Czepel D-344,skříňový Roman,autobus Robur LO 3000,valník Robur LD 3001,valník Ifa H3A,Multicar M22,Autobuzul TV 12F,sanitka Barkas B1000 a dodávka EMW340/3.Pokud by všechny modely vyšly i u nás,dává to dohromady těch 30 avizovaných modelů,po kterých má být série v Německu údajně ukončena.Jestli to je pravda,tak si na popelářský trambus od Atlasu Š706 RTK můžeme nechat zajít chuť.Tak jsem to z kusých informací odvodil Já,takže to nemusí být nakonec pravda.Atlas se tváří jak tajemný hrad v Karpatech,takže od nich se nedozví nikdo nic.Slabou útěchou s dalšími modely by mohla být vojenská auta,kdo ale ví co vyjde tam.A podle plakátu byto neměla být jen auta....Nebo ví někdo víc?