Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ako si zistil, že máš zbierku prerušenú?
objavila sa tam žltá kolónka: znova odoberať zbierku.
Ja som cez maily nikdy nic nevybavil. Najlepsie je tam zavolat a takto to dobavit. Mal som aj ja prerusenu zbierku na jednom konte ale po telefonate a vysvetleni mi ju obnovili a uz tam mam pisany dalsi model.mike.i píše:To isté mám na stránke aj ja. Dokonca aj zbierku nákladiakov mám prerušenú. Písal som im cez ich stránku ale bez odpovede. Dnes som im napísal zo svojho mailu ktorý mám zadaný v ich databáze. Som zvedavý či odpíšu a čo...
Komunikoval som snimi všetkými 3ma cestami. Vždy sa podarilo vybaviť čo som potreboval. Začínam pre mňa najjednoduchšou cestou...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně naskočilo po Avii naskočilo Framo V501/2 na den 17.5. Taky mám na stánce EA pár dnů status "Funkce není k dispozici" asi mají ordunk.
No neviem čo tam majú ale bordel je tam poriadny.
Na moju žiadosť že chcem znova odoberať kolekciu, ktorú mi oni zrušili bez môjho vedomia a súhlasu, napísali toto:
Vážený zákazník,
na základe Vášho emailu sme zrušili zasielanie zásielok Vami požadovanej
kolekcie. Vaša žiadosť sa minula so zásielkou, ktorá Vám už bola
odoslaná dňa 10.5.2013 zo Švajčiarska. Ak o zásielku nemáte záujem,
vráťte ju, prosím, na adresu Editions atlas, P.O. BOX 1, Turany, 038 53
alebo ju nepreberajte na pošte. Zásielka nám bude vrátená.
Evidentne čítajú emaily
Ani do dátumu odoslania zásielky sa netrafili
Na moju žiadosť že chcem znova odoberať kolekciu, ktorú mi oni zrušili bez môjho vedomia a súhlasu, napísali toto:
Vážený zákazník,
na základe Vášho emailu sme zrušili zasielanie zásielok Vami požadovanej
kolekcie. Vaša žiadosť sa minula so zásielkou, ktorá Vám už bola
odoslaná dňa 10.5.2013 zo Švajčiarska. Ak o zásielku nemáte záujem,
vráťte ju, prosím, na adresu Editions atlas, P.O. BOX 1, Turany, 038 53
alebo ju nepreberajte na pošte. Zásielka nám bude vrátená.
Evidentne čítajú emaily
Ani do dátumu odoslania zásielky sa netrafili
Niečo mi uniklo? - (nefunkční link odstraněn adminem)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
podle mě ten samý model, který byl už kdysi dávno v kultovkách, ale tehdy červeno-bílý. Kvalita nic moc, barbarské zadní světlomety, kvalita laku taky nevalná.
Každopádně však netuším co to je za kolekci, nikde jsem o tom ani nečetl, ani neslyšel.
Každopádně však netuším co to je za kolekci, nikde jsem o tom ani nečetl, ani neslyšel.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Já jsem ten leták neviděl,říkal mi to známý,že v nějaké příloze novin byl leták s nabídkou na tuto Tatru 603 za zaváděcí cenu,podobně jako bylo na Tatru 148,nebo PV3S,či autobus Š706 RTO...SAmozřejmě ,jako u nich tam není ,co bude dál...Na krabičce jsou ale auta,z východu,takže lze očekávat to samé,co v legendách...Co by mohlo být nového?Snad jen možná vlepší kvalitě.Podle minulých sérií-náklaďáky,motocykly,hasiči,pak lze předpokládat cenu za kus 500,-Kč.To se asi těžko chytne.Možná před kultovkama...Jinak Já mám T603 z kultovek v naprpostém pořádku,i lak...
Tohle snad vychází v Německu ne? na krabičce mají Octavii a 1000MB, což by mě zajímalo, jestli je to od Abrexu počítáno či ne.