Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak avie i přes pochybnosti je doma. Bez rezervy a také nemám boční sklo v řidičovo okně. Jsem sám nebo je to v pořádku? Teď se budu modlit za Multicaru.
Pre Tauič: Myslím, že je to v poriadku ja ho tam nemám tiež ...
Koupim atlas tatra 141 nebo vymněním za avia furgon z ruské kolekce.
Naposledy upravil(a) zuuk dne 16 kvě 2013, 18:14, celkem upraveno 2 x.
Tak Tatra 141 je doma a podľa môjho názoru je to jeden z najlepších modelov z EA.
Vo francuzskej serii Camions d'autrefois vyjde IFA v tejto farbe:
-
za mě teda radši ta žlutá, tu dokonce jedu v Plzni vidim, sice odstavenou, ale rameno je v provozu. Tady ta modrá mi k tomu nepasuje
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Žlutá je klasika.
Martin: myslíš tu u Kauflandu že? nedávno jsem si jí všimnul, když jsem Plzní projížděl.
Martin: myslíš tu u Kauflandu že? nedávno jsem si jí všimnul, když jsem Plzní projížděl.
Ta vo fracuzskej serii ma byt plne funkcna narozdiel od atlasu. Teda otacacia a vysuvne rameno.jau píše:Vo francuzskej serii Camions d'autrefois vyjde IFA v tejto farbe: ...
Já jsem zvědavej, jakou barvu udělá IXO IST, původně jsem myslel, že modrou, ale tak asi ne.
Souhlasím ,že žlutá jeřábu na Ifě sluší lépe.Otáčení jeřábu i u toho "našeho" není problém.Stačí jeřáb odšroubovat,ucvaknout aretační výstupek a znovvu přišroubovat.Já jsem to spolu s doplněním vedení lana u Svého modelu udělal.Zvíháni by taky šlo a nejspíš i vysouvání ramene,kdyby to nebylo zalepené.Tedy zdvih ramene možný je,ale musel by se udělat "funkční" hydraulický válec,jinak u zdviženého ramene visí dolů.U "našeho" modelu je buď zalepený, nebo vcelku,to jsem nekoumal.A rozlepovat tak to se vskutku neodvážím,protože rozlepovač leptá většinu barev.Ato za to opravdu nestojí.Udělat nový by jistě šlo,mam myšlenku i jak,ale nějak se mi do toho nechce.Vysouvání ramene by ale bez poškození patrně nešlo,tedy alespoň mě nic nenapadá ja k to udělat.Tolik inspirace k tomu že i "náš" model by mohl být "funkční"pro Ty,kteří by se do toho chtěli pustit.Nebo se do toho už někdo pustil? Jestli jo svěřte se,myslím,že by to i ostatní mohlo zajímat.Jinak Avii A21 F (je kovová,aby to někoho zase nepohoršovalo),z edice ruských pracovních aut,která zde byla nabízena k výměně, lze pořídit i v Čechách za slušnou cenu 370,-Kč a je to skutečně model furgonu Avie A 21F,nikoliv předělávka Saviem SG2.