WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ivoš

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od ivoš »

rallymag2 : máš nějaký kontakt na pana Dorotku ? Díky

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

racing18 píše:No tak to se tam moc neohřálo,ale je to jen první nášup.Kdo má kolekci Lancií z RMC volí zase nejpíš S4 taky z Monte coby větší legendu než RAC. ;)
Já dal přednost RAC už vzhledem k tomu příliš vysokému zadnímu křídlu,které na Monte nepatří. ;)

Fabi

Příspěvek od Fabi »

sva57 píše:Já dal přednost RAC už vzhledem k tomu příliš vysokému zadnímu křídlu,které na Monte nepatří. ;)
Krídla na Monte boli obe verzie, zrejme v závislosti od nastavenia a podkladu na akom sa jazdilo.
Takže model môže mať aj také krídlo...

Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To už se tady taky řešilo.Na Monte měnili celé zadní části s ohledem na to, jaká se jela rychlostní zkouška.A co jsem viděl videa, tak tam byla zadní část buď s nízkým křídlem-led-sníh. Nebo s vyšším křídlem-asfalt. A právě to vyšší křídlo má AA i s nástavcem,který jsem na Monte neviděl.Takovéto křídlo bylo např.až na San Remu-verze To Tip.

racing18

Příspěvek od racing18 »

U toho vysokého křídla z Monte byly od začátku jisté pochybnosti.Takže můžeš potvrdit teď už celkově 3 verze ? :?

Fabi

Příspěvek od Fabi »

Ako predlohu možno použili toto auto z videa, podľa ŠPZ k nemu mali asi dosť blízko...
Je na ňom viacej nepresností, ale to krídlo patrne vyzerá ako to ktoré je na modely. No našťastie na polepy si našli inšpiráciu inde viď Biasion a logo na krídle. :)
Video : http://www.youtube.com/watch?v=Ck3wZAzQ ... a362369d73

Na San Reme sa zjavne používalo iné krídlo, ktoré je prestaviteľné a je dosť smutné, že AA ktoré dokázalo dať hlavičky šroubov na ŠPZ ich na krídlo akosi zabudlo aplikovať. Viď foto.
Až tak detajlnú fotku Totipu nemám, ak niekto máte hoďte ju sem. :)

Obrázek
Obrázek

Ak by sme zachádzaly do detajlov, tak verzia z Monte by k tomu vyššiemu krídlu mala mať aj iné kolesá...
Ale keby sme všetky modely a detajly na nich takto odsudzovali, asi by sme si nekúpili žiadny model čo by bola škoda.

Tak by som navrhoval takéto drobnosti im odpustiť, alebo si konečne založiť vlastnú firmu a na detajly si dať väčší pozor...čo mi však príde v súčasnej dobe dosť nereálne. :(

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Prošel jsem moře fotek z RMC 1986 a na žádné jsem nenašel tu nejvyšší variantu křídla s tím schůdkem. Jediné fotky, kde má S4 tohle křídlo jsou z nějakých zkušebních jízd před rally, kde je třeba Alen v riflích a spolujezdec tankuje Lanciu vklidu u pumpy. Ale vůz ještě namá startovní číslo. Podle mě je to křídlo opravdu špatně.
Řešíte tu kdejakou ptákovinu (viz sponky na hadicích, vzorky pneumatik, milimetr utopené kolo) a najednou vám nevadí špatné křídlo ?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Mě teda vadí, a proto jsem pořídil RAC 1985. Ono jiné křídlo zas až taková drobnost není. ;)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Jo s tím zadním křídlem je to průser jinak se to nazvat nedá,budu muset přehodnotit objednávku. :(

gary28

Příspěvek od gary28 »

Ale keby sme všetky modely a detajly na nich takto odsudzovali, asi by sme si nekúpili žiadny model čo by bola škoda.

Tak by som navrhoval takéto drobnosti im odpustiť,...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Myslím , že toto je rozumný názor plně vystihující situaci nejen co se S4. týče.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“