Abrex - nové modely

Odpovědět
Ondra

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Ondra »

Za kvalitni model si rad priplatim, u abrexu jsou videt velke rozdili v kvalite modelu.U historickych, zavodnich, konceptu nebo limitovanych modelu jsou videt rozdilna zpracovani oproti napriklad modernim modelum co delaji urychlene na rozkaz skody.U rapida jim to proslo, ale u octavie ktera je dulezitejsim modelem nez rapid evidentne narazili.Az bude rapid spaceback tak se vsadim, ze to bude v podstate kvalitativne jiny model oproti tomuto standartnimu rapidu.To by se vsak dit nemelo, ale deje se.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Ondra píše:
U erka si myslim ze to uspech mit bude, asi nerikal kdy budou k dostani v obou meritkach?
O eRku v 1:18 nebola reč, ale podľa mňa tento rok už nebude a 1:43 vraj v druhej polovici tohto roka... Ale to môže byť aj pred Vianocami... Nevadí, ja si počkám.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tak škoda felicia z 94 se dočká letos reedice, stejně tak je i připravena policejní verze na kterou se já osobně těším.Čekají jen na uvolnění výrobní linky.

Škoda že dostala přednost před favoritem VB, který tak dlouho slibují :cry: .

Tauič

Příspěvek od Tauič »

Počkej Ondro, jak teď nebude favorit VB? Koukal jsem na FB (mimo jiné i tvé příspěvky jsem poznal :) ) a když si tam najedeš na Fáčko UONZ tak hned první dva komentáře směřují právě k verzi VB a abrex tam slibuje a nyní cituji: "VB verze bude v běžné nabídce, nikoli v limitované edici a brzy se jí dočkáte."
Asi si nevidí moc do úst. Celkem jsem se na něj dost těšil :(

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tohle je aktuální a napsali to před nedávnem (nefunkční link odstraněn adminem)

Výcuc Dobrý den pane Hnízdile, přesný termín uvedení modelu Favorit VB neumíme sdělit. V tuto chvíli pracujeme na několika modelech, které představila Škoda v poslední době, nebo v nejbližší představí.

Z toho jsem pochopil že favorit jen tak nebude a možná že čekají na reedici favoritu aby to sfoukli zároven, tak jako s policejní felícii čekali na reedici .

tony24

Příspěvek od tony24 »

Jetu pátek,a žadna novinka?Ani autoškola nebo taxi!

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Neboj něco bude :D .Píšou že jsou nové modely co týden nebo 14. dní, ale psali že už má být konečně octávia do dvou týdnů nejspíš u dealerů, neříkají však v jakém měřítku.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Mam zpravu pro ty co shaneji 1203 sanitu, dnes jsem byl u dealera skody a ten objevil ze skoda ma na sklade nejakych 110 modelu sanity k dispozici.Hned jsem si jednu objednal.Bylo to prekvapeni na strankach skoda eshop jsem sanitku nenalezl.Jo a nejedna se o vojenskou verzi

rocs

Příspěvek od rocs »

tony24 píše:Jetu pátek,a žadna novinka?Ani autoškola nebo taxi!
Chýbali ti "novinky" ? Tu sú
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://www.abrex.cz/novinky

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Tohle pro mne nejsou žádné novinky,to je zoufalství....

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“