přechod na placené forum

budu platit forum, pokud zde nebudou reklamy a bude na celou obrazovku ???

Anketa končí za 09 zář 2012, 13:30

NE (pouze zadarmo)
5
23%
ANO do 20kč rok
2
9%
ANO do 50kč rok
5
23%
ANO do 100kč rok
10
45%

Celkem hlasů: 22

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Re: přechod na placené forum

Příspěvek od Paganini »

Mně napadají 2 možnosti, o kterých si myslím, že by mohly fungovat:
1/ Finanční náklady zaštítí majitel (beru, že to je jeho koníček a náklady cca 1000,-/rok nejsou tak velké - každý koníček něco stojí) + dát možnost dobrovolného finančního příspěvku(já osobně bych s tím neměl problém a 50-100,-/ročně klidně nezištně zašlu) + prostor pro placené reklamy zaměřené na modely aut(např. eshopy s modely) - fórum má docela slušnou návštěvnost.
Riziko? - Je možnost, že majitel bude muset nést finanční náklady sám

2/ Částečně zpoplatněné fórum - základní fórum zdarma s možností připlatit VIP členství - které by mělo mít nějaké výhody - "exkluzivní informace", nebo lepší uživatelské ovládání - pro inspiraci třeba zde: http://www.skoda110r.cz/whytopay.php
Jen by chtělo citlivě zvážit, co zůstane přístupné zdarma a co bude to zvýhodnění pro VIP členy, tak aby přitahlo hodně nových budoucích uživatelů(potenciálních platičů) a současně byla motivace zaplatit si VIP členství - to je už skoro marketingový úkol...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

to je slovo chlapa, vytvoř to, já to jen přesměruji a zde zamknu (dokud forum pojede bude to jako archiv)
Sbírka modelů Citroën

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

100vka ročně mě nezabije.Mít možnost web mít dle představ a volná ruka je k nezaplacení. ;)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Jelikož mám nastavenou záložku na 1:18,tak jsem zaregistroval až dnes tohle téma.
Myslím si že se to mělo napsat do všech sekcí a reagovalo by daleko víc lidí.
Nicméně si myslím že množství registrací je dostatečné na to aby se provoz zcela zaplatil při výši příspěvku 50 kč na člena a rok. Pajda nikoho nezrujnuje a nikdo ani nebude admina podezírat ze ziskové činnosti a tedy závidět.

jinak admin by mohl zveřejnit kolik je registrací a s toho by se dalo odvodit kolik by se sešlo peněz na provoz při výši 50/člen/rok.Případně adekvátně snížit či zvýšit částku.

Reklama mě obtěžuje,takže za mne bez reklamních banerů a reklam POD ČAROU u příspěvků dle mne stačí avatar-max mu dát trošku větší prostor. Myslím si že každý si v té své oblíbené sekci novinky najde,jelikož je sem dávají lidi kteří je stejně běžně vyhledávají a umísťují je sem.( Bart - Svaťa )

Jinak zveřejnění prodejců bych volil do samostatné sekce,kde by se dalo uvažovat o poplatku za umístění web adresy řekněme 100kč/rok kdo bude chtít tak si na ten web pak zajde z odkazu v sekci (prodejci modelů) pokud o to budou mít prodejci a shopy zájem udělal bych to tak.

Tolik můj názor.

marecek

Příspěvek od marecek »

Ja mam vlastnu stranku o modeloch kde mam aj forum cisto bez reklam a bezplatne
Stranku som si vytvoril sam pre seba a pre vsetkych '-)
poplatky za forum mozno ako nejaku VIP sluzbu ale iba pre tych co chcu inak sa mi to zda ako blbost

Odpovědět

Zpět na „Jak diskutovat“