Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Do 33 Stradale zatím nemám v plánu jít. Mi tam vadí, že to není model původního prototypu, ale vlastně repliky postavené mnohem později pro muzeum.
A do páru k TZ by neměla chybět TZ2, opět ze Světa modelů. Dvojka se mi líbí víc. A je vzácnější - vyrobeno pouze 12 kusů.
ALFA ROMEO Giulia TZ2 (1965)
R4 • 1567ccm • DOHC 8V • 125kW (170ps)
Více fotek na mém photobucketu Dali_photos1 ZDE : http://s1123.photobucket.com/user/Dali_ ... 5350325008
ALFA ROMEO Giulia TZ2 (1965)
R4 • 1567ccm • DOHC 8V • 125kW (170ps)
Více fotek na mém photobucketu Dali_photos1 ZDE : http://s1123.photobucket.com/user/Dali_ ... 5350325008
Taky když jsem byl v Tvém věku,tak se mě víc líbila TZ2 než TZ. Teď je tomu ale obráceně
No to je dobrý, kdy to přišlo Sváťo? Ať vím, kdy se mám na ně znova zaměřit.
Ale myslím, že se tak nestane... Ty kola, zadní černé čelo, tři nesmyslné klapky na kapotě...
Pěkné jsou ale obě, zvlášť, když jsou spolu.
Ale myslím, že se tak nestane... Ty kola, zadní černé čelo, tři nesmyslné klapky na kapotě...
Pěkné jsou ale obě, zvlášť, když jsou spolu.
Plně s tebou souhlasímracing18 píše:Řekl bych,že TZ je taková uhlazenější.
To ti je Dalibore tak dávno, že si to už ani nepamatujuDali.B píše:No to je dobrý, kdy to přišlo Sváťo?
PORSCHE 962C Rothmans Winner Le Mans 1987-Spark z Modelissima
Zde jsou moje posledni 3 prirustky: 3 krat britská klasika 50. let od Kyosha v 1/18.
Prvni z nich je Morgan 4/4 Serie 2, vyrabeny v letech 1955 - 1960. Model je, stejne jako skutecne auto, jednoduchy, ale pekny.
Druhy z nich je Triumph TR3 Mk. II, ktery je neoficilane znamy jako TR3A, a ktery byl vyrabeny v letech 1957 - 1962. Tento model je opet dosti jednoduchy, ale o trochu lepsi nez Morgan.
Treti z nich je Austin-Healey 100-6 BN4, vyrabeny v letech 1956 - 1959. Tento model je nejlepsi z tohoto klasickeho tria.
A zde jsou vsechny 3 modely pohromade. Ktery z nich se nejvice libi Vam?
Prvni z nich je Morgan 4/4 Serie 2, vyrabeny v letech 1955 - 1960. Model je, stejne jako skutecne auto, jednoduchy, ale pekny.
Druhy z nich je Triumph TR3 Mk. II, ktery je neoficilane znamy jako TR3A, a ktery byl vyrabeny v letech 1957 - 1962. Tento model je opet dosti jednoduchy, ale o trochu lepsi nez Morgan.
Treti z nich je Austin-Healey 100-6 BN4, vyrabeny v letech 1956 - 1959. Tento model je nejlepsi z tohoto klasickeho tria.
A zde jsou vsechny 3 modely pohromade. Ktery z nich se nejvice libi Vam?
mě osobně Austin-Healey
To Lazard: Naprosto parádní 3 kousky... Když jsem před časem přemýšlel, kam směřovat sbírku, aby nebyla příliš "košatá", uvažoval jsem vážně o roadsterech 50-60 let. Nakonec to sice nedopadlo, ale tvoje fotky mě dostaly. No a vybrat jeden stroj je složité - za mě jen o tloušťku chromu na nárazníku vyhrál Triumph....