Kuriozity
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Kuriozity
to vim že je obráceně, ale nemá tam ani být jak když na Octavii by si měl nápis Fabia obráceně...
Sbírka modelů Citroën
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
No prostě odborníci...Čím delší nápis tím víc Zytröjeň...
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
-
Není to zase taková kuriozita, ale dosti je na značce Norev zajímavé to, že cenový rozdíl mezi třiačtyřicetinou a osmnáctinou je nějakých 30%. 1/43 stojí 780 Kč, 1/18 1050 Kč, přitom Norev dělá pěkné osmnáctiny, Bart to jistě potvrdí...
-ten model s obraceným názvem není Norev...
Ano, ale řekl bych to jinak v 1/43 patří Norev sortimentem i kvalitou dnešních novinek ke špičce tj tomu odpovídá cena, u 1/18 to je prostě takový střední proud a dražší modely by prostě nebyly akceptované a jeho prémiové řady třeba Citroën C6 Audi atd zase takové trháky v prodejích podle všeho nejsou...
Ano, ale řekl bych to jinak v 1/43 patří Norev sortimentem i kvalitou dnešních novinek ke špičce tj tomu odpovídá cena, u 1/18 to je prostě takový střední proud a dražší modely by prostě nebyly akceptované a jeho prémiové řady třeba Citroën C6 Audi atd zase takové trháky v prodejích podle všeho nejsou...
Sbírka modelů Citroën
ten Citroen nebyl Norev,ale neidentifikovaná čína a většinou co do kvality Norevy za moc nestojí
Vím že v tomhle se Sváťo neshodneme. Podle mě Norev vyrábí slušné modely a druhou a pro mě podstatnou věcí dělá to co sbírám.
A jedna pod pásovka na Sváťu...
Jestli pak uhodnete jak dlouho měl doma modely Norev Citroën (DS a SM) než zjistil (po bedlivém průzkumu) že umějí páčkou na spodku měnit světlou výšku modelů...
A jedna pod pásovka na Sváťu...
Jestli pak uhodnete jak dlouho měl doma modely Norev Citroën (DS a SM) než zjistil (po bedlivém průzkumu) že umějí páčkou na spodku měnit světlou výšku modelů...
Sbírka modelů Citroën
Přiznám,že nějakou dobu to trvalo,než mě na to Petr upozornil,a jinak pro Petra-podpásovka se píše dohromady
A ještě k Norevu-jako střední proud bych označil jejich prémiové řady,to ostatní asi ne-to je někde podstatně níž.
A ještě k Norevu-jako střední proud bych označil jejich prémiové řady,to ostatní asi ne-to je někde podstatně níž.
Vyjádřím svůj názor,doufám,že se nikdo nebude zlobit.Svát'a se zaměřuje na to,co se mu líbí a proto si může vybírat-může dát přednost kvalitě před kvantitou.BaRT a vlastně i já jsme odkázáni na to,že nějaký výrobce vyrobí naše miláčky-Citronky nebo Rencky-tudíž mi berem většinou to co se namane
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobný názor.Jenom já sbírám i ty horší modely slabších výrobců abych měl opravdu alespoň kus od každého kdo kdy nějaké Lambo v osmnáctině vyráběl.Potom má člověk opravdu velké možnosti srovnávat vývoj sběratelských modelů.První kusy ,u těch starších firem,tedy o sběratelském záměru určitě nepřemýšlely.HOPPA píše:Vyjádřím svůj názor,doufám,že se nikdo nebude zlobit.Svát'a se zaměřuje na to,co se mu líbí a proto si může vybírat-může dát přednost kvalitě před kvantitou.BaRT a vlastně i já jsme odkázáni na to,že nějaký výrobce vyrobí naše miláčky-Citronky nebo Rencky-tudíž mi berem většinou to co se namane
Nesbíral bych třeba Matchbox.To jsou ,,napodobeniny,, aut které sbíráme.A přece jsem s nima před třiceti rokama začínal.A jsou lidi kteří je zbožňují.Já si tedy někdy myslím že jen kvůli sběratelské hodnotě,ale to je vedlejší.
Takže značka auta nebo výrobce modelů=nemám někdy na výběr a koupím ,,horší,, kus,Globál = vybírám si kvalitu,hlavně asi kvůli celkové kvalitě a tím i hodnotě sbírky.
Karel66
Musím také souhlasit. Na jednu stranu jsem také naprosto zastáncem raději ušetřit více peněz a pořídit si kvalitnější model, ale u takové specializace jako mají HOPPA či Bart je to velice težké. Já mám naštěstí ve své sbírce muscle car poměrně velké možnosti kvalitních modelů, ale i zde se najdou pro mě velice krásná auta, která vyrábí méně renomované firmy (Sunstar, obyč Ertl) a nezbyde mi nic jiného než do nich časem jít. Každopádně je ve finále každého věc co si koupí