předělávky modelů 1:43
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: předělávky modelů 1:43
Tak ta S1 je bomba. Rodiče mě učili abych nezáviděl, ale nemůžu si pomoct.
Taky jsem na něco takového pomýšlel mám dost poškozenou S3 (bez stěračů, zlomený špígl, rozlomená korba) takže materiál by byl - jen asi nemám tak šikovné ruce. Nevím jestli nebudu raději doufat že jí někdo udělá a bude jí prodávat na aukru. Dát litr za upravenou tatru je lepší než se jí pokusit udělat, trápit se, nakonec to zahodit a stejně nic nemít.
Taky jsem na něco takového pomýšlel mám dost poškozenou S3 (bez stěračů, zlomený špígl, rozlomená korba) takže materiál by byl - jen asi nemám tak šikovné ruce. Nevím jestli nebudu raději doufat že jí někdo udělá a bude jí prodávat na aukru. Dát litr za upravenou tatru je lepší než se jí pokusit udělat, trápit se, nakonec to zahodit a stejně nic nemít.
Nové odlitky kol pro Favorit MTX a jiné....
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Obtisky od MF Zone
http://www.rallymodels43.cz/rallymodels ... -1-MF-ZONE
http://www.rallymodels43.cz/rallymodels ... -1-MF-ZONE
Jak řešíte dodělávky antén na modely? Černé antény jsou bez problému ale jak na kovové/chromové?
Zkusil jsem teď tři způsoby a ani s jedním nejsem úplně spokojený - bílé auto má anténu nabarvenou stříbrnou barvou, modré č.3 má anténu vytaženou ze stříbrného rámečku a poslední modré má anténu vytaženou z čirého rámečku.
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký "kovový" materiál na antény? Mě napadla tak jedině struna na kytaru.
Zkusil jsem teď tři způsoby a ani s jedním nejsem úplně spokojený - bílé auto má anténu nabarvenou stříbrnou barvou, modré č.3 má anténu vytaženou ze stříbrného rámečku a poslední modré má anténu vytaženou z čirého rámečku.
Nemáte někdo vyzkoušený nějaký "kovový" materiál na antény? Mě napadla tak jedině struna na kytaru.
Díky, podívám se po tom, tady u nás je asi pět krámků s komponentama pro bižuterii.
-
Menšia prestavba Avie
Samuel: aktivní sestra mě kdysi utírala prach z modelů a otevřela se jí krabička a urvala mě anténu z Volhy VB. Nedávno jsem taky přemýšlel čím jí nahradit a tak jsem vzal tenkej špendlík a vyrobil jí z toho. Tloušťka a vzhled plně odpovídá tomu, co tam původně bylo do Foxu. Samozřejmě by to asi nešlo na všechny druhy antén, ale tady to sedlo.
já jsem zase používal k výrobě antén, když jsem kdysi modelařil z papíru, štětinu z koštátka. průměr byl super a černá barva mi nevadila. Špendlíky mi tenkrát připadali moc silný.
Oni jsou dnes různé tloušťky, dají se sehnat i tenké nebo použít tenké jehly