Vady na modelech
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Vady na modelech
JAGUAR XJ-S od AUTOartu
Tak jsem si dneska donesl domů od pana Borského celý rozradostněný krásné bílé coupé od AUTOartu, ale asi půjdu poprosit pana Borského o výměnu za černé.
Už na modelu mi byly trochu divné ty prázdné bílé podložky pod SPZ bez nějakého nápisu nebo značky. Ale říkal jsem si, že to tak asi prostě mají.
Teď koukám po internetu na fotky a všechny černé coupé tam mají krásný nápis XJ-S , bílé coupé nic.
A ještě zajímavější je to u Cabrioletů :
Červené cabrio jsou všechny s nápisem XJS, ale bílé cabria na fotkách na stránkách AA jsou taky bez nápisu, zatímco na stránkách Modelissima jsou s nápisem !!!
Víte někdo třeba o bílém coupé s nápisem ?
Nevím, řekl bych že ten nápis by tam měl být a někdo zapoměl. nebo že by to bylo schválně? Ale proč? A proč některá bílá cabria ho tedy mají a některá ne.... ach jo.
Tak jsem si dneska donesl domů od pana Borského celý rozradostněný krásné bílé coupé od AUTOartu, ale asi půjdu poprosit pana Borského o výměnu za černé.
Už na modelu mi byly trochu divné ty prázdné bílé podložky pod SPZ bez nějakého nápisu nebo značky. Ale říkal jsem si, že to tak asi prostě mají.
Teď koukám po internetu na fotky a všechny černé coupé tam mají krásný nápis XJ-S , bílé coupé nic.
A ještě zajímavější je to u Cabrioletů :
Červené cabrio jsou všechny s nápisem XJS, ale bílé cabria na fotkách na stránkách AA jsou taky bez nápisu, zatímco na stránkách Modelissima jsou s nápisem !!!
Víte někdo třeba o bílém coupé s nápisem ?
Nevím, řekl bych že ten nápis by tam měl být a někdo zapoměl. nebo že by to bylo schválně? Ale proč? A proč některá bílá cabria ho tedy mají a některá ne.... ach jo.
Chybička se vloudila jak říká Svaťa.Bílá coupe s identifikací prostě nejsou.
nevím proč ale někteří výrobci to tak mají, jednou spz, jednou nic a jednou název modelu, osobně se mi líbí nejvíce SPZ
Sbírka modelů Citroën
CMC : FERRARI 250 GT SWB Berlinetta Stradale Lusso
Jestli se vám bude chtít, kdo máte tento model od CMC, koukněte prosím na přední světlomety. Dnes jsem při přemísťování modelů ve vitrínách zjistil po čase, že se jakoby zalely mlíkem, asi nějaká degradace plexi, vypadají teď jako mléčná žárovka. Nic strašného to není, ale člověk si všimne. Mám ho v červené barvě, třeba je to ale i u žlutých, třeba jenom u toho mého, tak koukněte.
Jestli se vám bude chtít, kdo máte tento model od CMC, koukněte prosím na přední světlomety. Dnes jsem při přemísťování modelů ve vitrínách zjistil po čase, že se jakoby zalely mlíkem, asi nějaká degradace plexi, vypadají teď jako mléčná žárovka. Nic strašného to není, ale člověk si všimne. Mám ho v červené barvě, třeba je to ale i u žlutých, třeba jenom u toho mého, tak koukněte.
To sa mi stalo už pred pár rokmi. Je to kvôli použitému lepidlu. Je to všeobecná vada tohto modelu. CMC o tom vie a svojho času posielalo náhradné refraktory na výmenu. Resp.neskôr sa to riešilo cez distribútorov CMC. Skús napísať do CMC, ak chceš nové svetlá na výmenu.
Díky moc za radu, tak to jsem rád, že v tom nejsem sám a že to CMC řeší. Akorát když se dívám na model, tak tedy nevím, jak bych ty světlomety měnil, abych při odstraňování těch starých neudělal více škody než užitku.
Na internete je aj fotonávod na výmenu svetiel. Skalpelom alebo niečim ostrým sa dajú tie sklíčka ľahko vylúpnuť.
Díky moc pánové, musel bych nad tím přemýšlet, jak na to. A takhle to mám úplně bez starostí, teď ještě sehnat ty nové sklíčka, ale s tím si snad poradím.
není zač ať se zadaří, podle mě ti je pošlou nové bez problémů
Sbírka modelů Citroën