Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
mildatruck

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od mildatruck »

Tak konečně mi došel mates a ještě jeden model, nemám ho ještě doma tak uvidím, ale zrovna matese poslali jen v té krabičce s potiskem a ne v jejich krabici. pm,ačkané to bylo od pošty jak prase, ale naštěstí matýsekv pořádku.

elstrem

Příspěvek od elstrem »

Matesa mám od pátku taky doma,je suprovej. :roll:

Milan3528

Příspěvek od Milan3528 »

Nafotil jsem na mé stránky jak šla kolekce aut po sobě.
Tak pokud bude zájem je to tady :
(nefunkční link odstraněn adminem)

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Čekal jsem jakou cenu nasadí IST models za sériově vyráběné náklaďáky. Na Macmodel již nabízí IFU W 50 za 990Kč. Cena je oproti ne moc reálným modelů Liaz-Foxtoys celkem přiměřená. Jelikož na fotkách z veletrhu v Norimberku již měli modrý Liaz na popsaném podstavci tak ho očekávám v nejbližší době.

Speed

Příspěvek od Speed »

Zrušiť odoberanie a potom ho obnoviť sa príliš neoplatí.
Na jednej adrese som odoberanie zrušil po Avií ešte 8-2012, potom som ho obnovil keď som sa dozvedel že pošlú Pragu, Multicar atď. Až dnes mi naskočil Jelcz. Pragu a Multicara som prepásol.
Na ďalšiu adresu mi doručili dnes Tatru s letákom Ify.
A na tretiu mi prišiel Liaz v katasrtofálne odfláknutom stave bez SPZ, mastnými sklami a s chybami na laku.
Viva Atlas

FKS

Příspěvek od FKS »

VeňaPV píše:Čekal jsem jakou cenu nasadí IST models za sériově vyráběné náklaďáky. Na Macmodel již nabízí IFU W 50 za ...
Obával jsem se, že ty náklaďáky budou i dražší. Tak je naděje, že třeba vyjde i Avia 31 a plánovaná T141 a budou levnější než na aukru... Jinak matesu od Foxe bych vytýkal spíš kvalitu zpracování než nereálnost. Barvy od Fox jsou OK, šedá i modrobílá jsou skutečné barvy, zatímco IST tmavomodrá s bílým pruhem na discích je zase trochu cirkusová.

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

FKS: Máš recht, že to IST modré provedení také není ideálně autentické, ale aspoň stojí o 350Kč méně než Fox, možná bude ještě u jiných prodejců levnější než 990Kč.
Na autentičnost narážím na Liazku šedo-červenou hasičskou, která je udělána dle podkladu jenž mi připadá jako velká směs lidové tvořivosti..

FKS

Příspěvek od FKS »

S tou "hasičskou" verzí z Norimberku souhlas, to je šílenost, nechápu, jak tohle může někdo vymyslet a vybrat tuhle (byť reálnou) předlohu. A taky nevím, kdo to koupí... U IST obecně se trochu bojím toho, že se moc neřídí nějakou autenticitou a udělají model podle jedné fotky (např. UAZ TAI s veteránskou značkou, T603 se zrcátky...) a reálné barvy taky neřeší, čili je nebezpečí, že modely udělají v nějakých netypických barvách. T148 S3 budou asi dělat oranžovou, což je barva typická pro S1. Asi se chtějí odlišit od verze pro Atlas, což sice lze pochopit, ale pokud udělají Avii A31 třeba červenou, tak to asi nebude to pravé ořechové...

miroussm

Příspěvek od miroussm »

U těch Avií není moc na výběr. Snad ještě zelená nebo bledě modrá. Jinak první Avie snad byly jen modré ne? A se zrcátky u 603 přestřelili hooodně.

FKS

Příspěvek od FKS »

Jasně, že u Avií není normálně na výběr, jenže u IXA kouknou na internet, uvidí nějakou, co jezdila u kolotoče a udělají stejnou barvu...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“