Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Já tam mám taky FRAMO V901/2., by mně zajímalo kdy budu mít V3S jsem si myslel.
-
mě nenaskočilo nic, přál bych si ROMANa ale nedoufám
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
já jsem to vypověděl před rokem, nedavno tady někdo psal, že stačí napsat do atlasu o znovu-odběru kolekce a připsat k tomu model, od kterého bych chtěl začít. U mě to byla Avia. Napsal jsem to do atlasu a dnes mi naskočil Jelcz 315 Takže tahle varianta, taky nefunguje.
Psal jsem dotaz ohledně koupě Liaz a A31 (nějakým způsobem), Atlasem mě bylo sděleno : Vážený zákazníku, bohužel taková možnost není. Bylo by potřeba odebrat všechny modely. S pozdravem.............
Pochybuji, že každej kdo vypoví kolekci má v Atlasu svou přihrádku kam ukládají modely pro případ znovuobnovení odběru. Mají tam asi neuvěřitelnej binec.
Pochybuji, že každej kdo vypoví kolekci má v Atlasu svou přihrádku kam ukládají modely pro případ znovuobnovení odběru. Mají tam asi neuvěřitelnej binec.
Tuhle variantu jsem také chtěl zkusit, ale teď už vím, že to nemá smysl. Takže děkuji Lada za informaci. Sice nevím proč by to nešlo koupit samostatně, proč jen celou kolekci. Když se podívám na letáček s Tatrou, tak tam uvádějí, že si jí člověk může koupit a nezavazuje se tím k odběru dalších modelů. Takže Tatru ano, ostatní nikoli... špatná strategie této společnosti. Měli by být rádi za každý prodaný kus přeci. Opravte mě jestli se mýlím, ale u kultovek lze objednat některé kusy?! Zkusím to nějak vydržet, ted si počkám na Jelcze a pak uvídím co naskočí. Když to bude opět něco o co nebudu mít zájem, tak to asi zkusím za nákupku dát na Aukro. Jiný, lepší způsob neznám. A dávat na Aukru za Multicaru či Avii 1300,- fakt nehodlám.
-
- Kontaktovat uživatele:
1300 je opravdu dost, já bych to asi taky nebral. Jsou ale i dražší (nefunkční link odstraněn adminem) a to jsem před pár dny viděl i za 1800kč. Někdo si spojil pojmy podnikatel//podnikavec. Názor těch kteří tvrdí "nikdo tě nenutí koupit" je pravda, ale můj názor je že to občas přehánějí.
Mne po Liazke naskocilo FRAMO V901/2.
Ešte sú dve možnosti.
1. neprevziať balíček na pošte. Tu je problém ak sa odoberá viac kolekcií naraz.
2. vrátiť balíček späť. Tam ale treba zaplatiť poštovné.
V oboch prípadoch sa odoberanie automaticky nezruší.
1. neprevziať balíček na pošte. Tu je problém ak sa odoberá viac kolekcií naraz.
2. vrátiť balíček späť. Tam ale treba zaplatiť poštovné.
V oboch prípadoch sa odoberanie automaticky nezruší.
1300 za model Atlasu je docela střelba, asi 3/4 roku zpátky byl na Aukru autobus RTO za 1199 kč což je taky dost velkej ranec.
Tak mně tam naskočilo toto ------15/02/2013 FRAMO V901/2