Veletrh Nürnberg - sbírka
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Veletrh Nürnberg - sbírka
takže za mě žádné velké překvapení.
Norev
co měl vyhlášené to uvedl, takže tento rok:
Citroën CX ukázka finálního modelu:
dale budu brat DS3 cabrio
DS3 Racing zvažuji má jiná jen kola :-/
Tak DS Combi:
OTTO
ukázal již avizovanou Xantii kterou beru a překvapil SM 1/12 uvidím zda do něho půjdu
IXO
opět ukazoval 2CV 1/12 která po roce a půl od vydání stavebnice-v časopise stále není.
radost mi udělal Wartburg kterého budu brát jak starší tak novější verzi, jen jeden místo hasiče by mohl být v barvách Volkspolizei
nová verze (maska, kliky, zrcátka)
Barkas bude taky dobrý v 1/18 uvidíme zda to stihnou
Solido
nic nového :-/ po loňsku (2CV, HY) zklamání
expedice 2CV byla už loni a prodejní verze HY mě na zadek neposadí...
Norev
co měl vyhlášené to uvedl, takže tento rok:
Citroën CX ukázka finálního modelu:
dale budu brat DS3 cabrio
DS3 Racing zvažuji má jiná jen kola :-/
Tak DS Combi:
OTTO
ukázal již avizovanou Xantii kterou beru a překvapil SM 1/12 uvidím zda do něho půjdu
IXO
opět ukazoval 2CV 1/12 která po roce a půl od vydání stavebnice-v časopise stále není.
radost mi udělal Wartburg kterého budu brát jak starší tak novější verzi, jen jeden místo hasiče by mohl být v barvách Volkspolizei
nová verze (maska, kliky, zrcátka)
Barkas bude taky dobrý v 1/18 uvidíme zda to stihnou
Solido
nic nového :-/ po loňsku (2CV, HY) zklamání
expedice 2CV byla už loni a prodejní verze HY mě na zadek neposadí...
Sbírka modelů Citroën
Re: Nürnberg 2013 - sbírka
Pro mě z vystavených exponátů přibude do sbírky:od AA - zřejmě obě verze MARTINI S4,u MC12 jsem trochu na pochybách.
KYOSHO - Ferrari 355 Challenge jestli nakonec nebude lepší HWE.
OTTO - S1,MG 6R4 MC 1986 - celkem zbytečně utopené kola.
PMA - BMW M1 ADAC + PROCAR - N.Lauda,chce to ovšem sehnat patřičné dekály a pak nějakou verzi MB SLS AMG GT3.
TSM - Porsche 959 Dakar
Šance,že se z toho něco objeví je značná ačkoliv třeba M1 ADAC vystavovali už vloni.
KYOSHO - Ferrari 355 Challenge jestli nakonec nebude lepší HWE.
OTTO - S1,MG 6R4 MC 1986 - celkem zbytečně utopené kola.
PMA - BMW M1 ADAC + PROCAR - N.Lauda,chce to ovšem sehnat patřičné dekály a pak nějakou verzi MB SLS AMG GT3.
TSM - Porsche 959 Dakar
Šance,že se z toho něco objeví je značná ačkoliv třeba M1 ADAC vystavovali už vloni.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko ty kola na MG byly.ale skutečně hodně utopená takže vše je ok
Tak já mám v plánu určitě od Otíka Audi S1, od AA Lancia S4 a Ford RS200 a pak dle financí MG 6R4 RMC 1986(Otto),Porsche 959(TSM),Subaru 555 Sainz (SS) a možná bych šel i do první 1:12 Audi Pikes Peak(Otto)
Tak já mám v plánu určitě od Otíka Audi S1, od AA Lancia S4 a Ford RS200 a pak dle financí MG 6R4 RMC 1986(Otto),Porsche 959(TSM),Subaru 555 Sainz (SS) a možná bych šel i do první 1:12 Audi Pikes Peak(Otto)
1:12 Audi Pikes Peak OTTO patří mezi nejlevnější 1:12, kvalita je vysoká, tak bych do toho šel být tebou
Sbírka modelů Citroën
Mám toho v plánu trošku víc.Tak to vezmu podle výrobců a místo textu fotky
AUTOart
GT SPIRIT
HWE
KYOSHO
MINICHAMPS
OttO
SCHUCO
SPARK
TSM
a ostatní...
Üvidíme ale,co se vůbec do výroby dostane,a co ne.Jinak změna programu vyhrazena
AUTOart
GT SPIRIT
HWE
KYOSHO
MINICHAMPS
OttO
SCHUCO
SPARK
TSM
a ostatní...
Üvidíme ale,co se vůbec do výroby dostane,a co ne.Jinak změna programu vyhrazena
.. to bylo prví auto, se kterým jsem jezdil a který jsem vlastnil
F40 LM je dvanáctina jestli ti to nevadí Svaťo.