IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

H+H+ píše:Už se moc těším na Pierce mus45. Myslím, že mu bude stříbrno-modrá kombinace hezky slušet :)
Už je na stránkách IXO, tak je to nadějné :!:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jupííííí, Pierce právě přišel poštou, je fakt krásný a kombinace světlé modré s tmavě modrou je úplně úžasná. Musí ale počkat na Vánoce, abych pod stromečkem něco našel :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ahoj, dlouhodobě jsem tento model vyřadil ze svého zájmu, nezdál se mi hezký. Naopak teď po vydání se mi líbí čím dál tím víc a až pojedu do Prahy, bude můj. Jen si nejsem jist, jak moc je model barevně věrný, na netu jsem našel obrázky, kde spíš barevně odpovídala verze od Altayi: kombinace stříbrné (odtud název auta) a šedé a červené výplety kol. Nicméně model od IXA je určitě na pohled velmi atraktivní.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ahoj! Barevnou věrnost nedokážu posoudit,ale mám pocit, bylo vyrobeno více aut a tím i více barev. Verzi od Altayi jsem měl také, byla to taková myška šedá, přišla poškozená a tak jsem jí vrátil. Model od IXA je úplně luxusní :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak jsem pátral, kolik bylo vyrobeno aut a vypadá to, že jich bylo celkem 5 a nejspíš nebyly všechny stříbrné, tak je fakt možné, že ta barevná kombinace IXO Museum opravdu existovala :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jupííííí, mám Delage mus46, Ježíšek to trošku nestihnul, ale vůbec to nevadí. Na obrázcích to byl celkem nevýrazný model, váhal jsem, jestli ho vůbec chci, ale ve skutečnosti je krásný :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To H+H+: Už jsi viděl nový katalog IXO na 2013? Mrkni, už je ke stažení na stránkách IXO. Docela šok. A já se celý léta těšil na závěr série se třemi Bugatti T41. Do kelu ... :(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To teda fakt šok je :shock: Koupím tak maximálně Voisin a Berliet...důvod nechápu, ale určitě nějaký je.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Váhám, jestli je to jen přerušení série Altaya, nebo její konec - třeba že se rozpadly, ztratily formy, nebo je IXO nekoupilo ... Říkám si, co je asi v mezeře MUS052 - MUS054. Chtěl bych ty Bugatti od IXA, ale jestli ne, budu muset schánět po aukru a ebay.
IXO se vůbec nějak mění. Asi skončila i série La Storia (formule Ferrari). Vím, licenci na Ferko má Mattel, ale La Storia jela souběžně a najednou konec taky konec...
Žádné dobré zprávy.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, možná se ještě dočkáme, dost podobná situace byla při začlenění Mercedesů do kolekce, teď ty Opely jsou taky vytržené ze samostatné serie ;)

Jinak je to stejně divné..třeba CLC242 Delahaye nebo CLC239 Hotchkiss ze serie Classic by podle mě patřil do Museum a naopak MUS051 Facel Vega do Classicu, ale kdo ví...třeba ještě dojde je změně :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“