Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
ja som stale myslel ze to Sváťa fotí zrkadlovkou, lebo sa mi jeho fotky pacia ...k veci : pekny model, gratulujem
modrý Mondial, pekný Mondial
to by ti dělal i nový foťák, zkus to dnes nafotit a uvidíš fotky budou mnohem lepší.
a nebo zkus ještě ten samý model cvaknout na blesk
a nebo zkus ještě ten samý model cvaknout na blesk
Sbírka modelů Citroën
Teď už to přefocovat nebudu,snad někdy příště.Ale stejně to nemám čím osvětlit. A blesk je blbost. Když jsem začínal modely fotit,tak jsem ho používal a ty modely mě připadaly takový divný a placatý,měly různý stíny.Tak jsem od toho ustoupil.
já se k blesku vrátil
1) nejdříve denní světlo, ale pokaždé má jinou intenzitu a fotky vedle se nebyly stejné...
2) foto stan - fotky pěkné model nasvícen, ale vše bylo takové jak fotky z e-shopu
3) nasvícené modely : bylo to lepší ale vznikal zrnitost a některé barvy strašně zanikaly
4) blesk je s tím větší práce, ale barvy jsou více realistické, fotím vše v noci takže je tam pouze umělé světlo a tím se lépe zpracovávají fotky.
1) nejdříve denní světlo, ale pokaždé má jinou intenzitu a fotky vedle se nebyly stejné...
2) foto stan - fotky pěkné model nasvícen, ale vše bylo takové jak fotky z e-shopu
3) nasvícené modely : bylo to lepší ale vznikal zrnitost a některé barvy strašně zanikaly
4) blesk je s tím větší práce, ale barvy jsou více realistické, fotím vše v noci takže je tam pouze umělé světlo a tím se lépe zpracovávají fotky.
Sbírka modelů Citroën
Jo, tto jsem nekde cetl, ze lepsi je to pri umelem svetle, prirodni denni je nevyzpytatelne.
denní světlo se ti mění, takže pokud fotíš sbírku tak bude pokaždé jiné. Kombinace denní + umělé je zase problém v případě úpravy fotek.
Sbírka modelů Citroën
Citroën C4 L (paudi)
(prodloužená verze Citroënu C4 - prodloužený rozvor)
špatně se to fotí je to bílá perleťová metalýza
(prodloužená verze Citroënu C4 - prodloužený rozvor)
špatně se to fotí je to bílá perleťová metalýza
Sbírka modelů Citroën
Dnešné novinky.
No už sa teším na tie z výstavy...
No už sa teším na tie z výstavy...