Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
fotostan ti eliminuje ty odlesky, takže zkus dát silnější zdroj světla (halogen) a pouze osvětlovat přes stan...
Sbírka modelů Citroën
to je špatně, potom budou modely "jako zrnité" a nebude lak hluboký.
dej nad stan žárovku (aspoň 100W) a udělej fotku a uvidíš.
dej nad stan žárovku (aspoň 100W) a udělej fotku a uvidíš.
Sbírka modelů Citroën
Tak za prvé-ty tři poslední fotky mě jako zrnité nepřipadají(nebo možná špatně vidím), a jestli je to podle tebe špatně, je mě fakt momentálně jedno. A je tady ještě jedna věc-neměl bych kam ty svítidla dát a ani se mě do nich teď nechce investovat.
o tvých fotkách jsem nepsal, ale když to chceš vidět tak třeba tahle:
a tahle:
tak ta první měla málo světla. (a lak není kompaktní ale jako zrnitý)
zítra si vyfoť model (denní světlo), pak vem silnější světlo (lampa, halogen z dílny, nevim něco aspoň s 80W) a zkus porovnat obě fotky.
a tahle:
tak ta první měla málo světla. (a lak není kompaktní ale jako zrnitý)
zítra si vyfoť model (denní světlo), pak vem silnější světlo (lampa, halogen z dílny, nevim něco aspoň s 80W) a zkus porovnat obě fotky.
Sbírka modelů Citroën
Máš to hezké Sváťo Nenech prchlivost cloumat svým majestátem Já o stanu přemýšlím tak půl roku, ale ještě jsem se nerozhoupal. Zkus vyfotit nějaké detaily a hoď to sem. Třeba mě to nakopne a půjdu do něj taky.
sem ti mohl prodat svůj, ale už je pryč. Měl i 3 různá pozadí.
Sbírka modelů Citroën
Momentálně žádnou dílnu nevlastním(bydlím v paneláku),ale až nějakou pořídím,tak třeba dám na tvoje radyBaRT píše:pak vem silnější světlo (lampa, halogen z dílny, nevim něco aspoň s 80W) a zkus porovnat obě fotky.
a ani lampu doma nemáte?
ten řez není úplně 100% fotky jsou z jiného úhlu.
vlevo správně nasvícená vpravo denní světlo ve stanu:
ten řez není úplně 100% fotky jsou z jiného úhlu.
vlevo správně nasvícená vpravo denní světlo ve stanu:
Sbírka modelů Citroën
Libore asi tě zklamu,ale ten můj foťák detaily moc neumí-je to takový šidítko 10 let starý a tenkrát stálo něco přes 3 klacky.licer píše:Já o stanu přemýšlím tak půl roku, ale ještě jsem se nerozhoupal. Zkus vyfotit nějaké detaily a hoď to sem. Třeba mě to nakopne a půjdu do něj taky.
Takže B@rt a spol. by mě spíš měli gratulovat,že na těch fotkách vůbec něco je .