Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
kunysek

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od kunysek »

Už jsem to chtěl rušit ale asi počkám.....přišla Multikára M25, čekám na LIAZ MTS a na str. Atlasu mi to píše jako očekávanou IFA s jeřábem... ;)

elstrem

Příspěvek od elstrem »

Taky doufám,že my další naskočí vytoužená ifa jeřáb. :o

Tauič

Příspěvek od Tauič »

Všem co vydrželi a pokračují v kolekci teď tiše závidím. Jeden super model za druhým. Já to vzdal u třetího modelu a nyní trochu lituji. Marketingová strategie Atlasu je prapodivná, kdyby použili vzor z kultovek, kde je x budoucích modelů známo na jejich webu do předu, tak by měl Atlas asi podstatně víc zákazníků. Ale to je jen moje myšlenka. Nyní mi nezbývá nic jiného, než sledovat aukro či ebay a draze nakupovat. Např. Liaz MTS jsem koupil ve Foxu jako jejich limitku. Kolik tenhle model, za ty prachy, měl kazů a vad, to jsem ještě u Foxtoys neviděl :(

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Tauič: Taky jsem nevydržel s nervama a kolekci nákladních aut brzo ukončil a teď toho lituji. Právě mám v plánu koupit Liazku od Foxtoys. Co má ještě za vady krom opakovaně zmiňovaných stěračů?

milan04

Příspěvek od milan04 »

Kolegové co jste vypověděli odběr od Atlasu, já to udělal taky a když jsem tady na foru zjistil, že jde Avie, tak jsem odběr obnovil, napsal jsem, že to chci od Avie a ta mi taky přišla, pak přišla multikára a ještě jsem počkal až mi naskočí Liazka no když tam byla znovu jsem odběr přerušil. To co Vám naskočí na Vaších stránkách pak už dostanete. Neměl jsem s tím problém a tak si vlastně vybírám jen to co chci.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

No a Foxu jsem jen aby to věděli psal, jak na tom jejich slavná Liazka je. Odepsali mi, že si nikdo nestěžoval a že model je povedený.

Tauič

Příspěvek od Tauič »

to VeňaPV : Mé závady na Liaz od Fox : 1 - upadlý stěrač, 2 - křivá přední spz, 3 - otisk prstu nějakého čonga v barvě na střeše, 4 - absolutně nesedící čelní sklo (na jedné straně jsem měl u sloupku cca 4mm škvířu) 5 - při pohledu z boku na model mi připadá jako by byl za kabinou zlomený a připadá tedy jako písmeno V, ale to jen nepatrně. Takže jsem byl celkem nasrá-štván, ale pohrál jsem si s tím a až na ten otisk prstu jsem to dal do kupy.

To Milan04: co píšeš je velice zajímavé a hned to zkusím nějak pořešit s atlasem ;) Takže díky Ti za tip ;) Právě i mě jde nyní o Avii a Multicaru

To Miroussm: Taky jsem jim psal, ale bez vyjádření...

robbie137

Příspěvek od robbie137 »

Mne sa zda Foxacky Mates lepsi ako "Atlas".
(nefunkční link odstraněn adminem)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Musel si len natrafiť na zlý kus :( . Môj je v pohode, až na to "zalomenie" - to budú mať všetky vďaka nie najvhodnejšiemu baleniu. Jediné čo mi naozaj vadí sú tie obrovské stierače.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

rocs

Příspěvek od rocs »

V čom je lepší okrem farby??? Napr stierače má ten od Foxu nereálne dlhé.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“