Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak dnes jsem udělal podstatný kus na podvozku tatry 148, v podstatě celý nový a povedlo se udělat i natáčecí přední kola. Tak pár foteček (nefunkční link odstraněn adminem)
Moc pěkné. Tohle mě taky v budoucnu čeká, ale zatím spoléhám že při vystavení není zas tak povozek vidět. Co bude za nástavba? Zpět S3?
To bude S1. A mimochodem nemáš nějaký plánek. Já ji chci také stavět, ale mám pouze bokorys.
-
Máte někdo zkušenost s funkcí Neobdržel jsem zásilku?
Mě teda vše došlo, a řádně jsem vše zaplatil, ale napadlo mne, zda by fungovalo, že si kliknu na Tatru a Avii "Neobdržel jsem" a přijde mi znovu na upravy nepředražená jako u překupníků. ALe nechci, aby mi třeba Avii poslali místo toho modelu, co bude na pořadí, tak jestli to někdo nezkoušel
Mě teda vše došlo, a řádně jsem vše zaplatil, ale napadlo mne, zda by fungovalo, že si kliknu na Tatru a Avii "Neobdržel jsem" a přijde mi znovu na upravy nepředražená jako u překupníků. ALe nechci, aby mi třeba Avii poslali místo toho modelu, co bude na pořadí, tak jestli to někdo nezkoušel
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
No nevien. Kedže si preberal podpisom zásielku na pošte, tak vedia si zistil či si obdržal alebo nie. Otázka je, či si dajú námahu si to zisťovať.
-
US Halft-track M-16 zo série Vojenské vozidlá 1:43 od Atlasu. Modely sa dajú kúpiť na nemeckom ebay. Môj model je z Polska.
-
Minimálně Tatru jsem nepodepisoval, co si vybavím, tak sem určo podepisoval poslední 3 zásilky, možná víc, takže u Avie si nejsem jistý. Jinak vševhny došlé modely mám řádně zaplacené, nejde mi o okradení firmy, jden sem ochoten si od nich nělterý model koupit víckrát a zplatit jim jej. Radši dám 500 za další Avii přímo Atlasu, než 1000 nějakýmu degenovi na aukru
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Ja som každý model preberal na pošte kde sa treba podpísať do zošita. Neviem ako je to u Vás. Skúsil by som skontaktovať atlas, možno niečo rozumné poradia.
Ja som mal na Avii dost poskodeny lak od lepidla. Tak som im nahlasil tento model ako poskodeny a chcel som ho vymenit. Ten poskodeny model som im nemusel vratit a v dalsej zasielke mi ho poslali znova. Tentokrat bol bezchybny. Nenahradili nim ten co mal prist, ale pribalili ho k nemu, takze mi prisli v baliku dva modely. A platil som len za ten neposkodeny. Poskodeny mi zostal zadarmo na prerabku. Ale da sa to urobit len na modeloch, ktore este nie su zaplatene, resp. v sekcii "Sledovat moje zasielky" mas pri tom modeli moznost "Chcem poslat spat moj balik".
Neviem ci su nejako zabezpeceny, aby si ludia takto nebrali modely "zadarmo". Mozno dalsi chybny tovar by uz chceli vratit.
Neviem ci su nejako zabezpeceny, aby si ludia takto nebrali modely "zadarmo". Mozno dalsi chybny tovar by uz chceli vratit.
Poškozený model jsi nemusel vracet jo? Mě z reklmací napsali, ať po obdržení nového modelu zaplatím fakturu, a poškozený model pošlu zpět, tak nevím. Byl bych rád, kdyby mi ho nechali, protože se jednalo zrovna o V3Sku, tak bych si z ní udělal autojeřáb... Nicméně, zkusím jim zavolat, a uvidímejau píše: Tak som im nahlasil tento model ako poskodeny a chcel som ho vymenit. Ten poskodeny model som im nemusel vratit...