Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
No tak snažím se Petře.
To nestojí ani za řeč Svaťo,blížím se pomalu ke stovce a kdybych sbíral jen ty ralymodely tak jsem na ještě menších číslech.Nejradši bych z kováků kupoval jen AA nebo Kyosho no a teď jsem zrovna objednal noční Imprezu, jen mám trochu obavu o kvalitu laku jak jsem tak koukal.
To nestojí ani za řeč Svaťo,blížím se pomalu ke stovce a kdybych sbíral jen ty ralymodely tak jsem na ještě menších číslech.Nejradši bych z kováků kupoval jen AA nebo Kyosho no a teď jsem zrovna objednal noční Imprezu, jen mám trochu obavu o kvalitu laku jak jsem tak koukal.
Taky dobrý Jirko. A ještě jsem nepochválil Lojzu(Gary28) za jeho sbírku- 185 kousků už je taky nářez 

Letošní rok byl u mne (jak jinak) ve znamení značky Porsche, podařilo se mi doplnit modely od Exota, Autoartu i UT, novinky od Spark a dealerské modely různých výrobců. Ve větší míře jsem se pustil do úprav modelů dle předloh závodních vozů z Le Mans i dalších závodů, řada modelů je tak určena právě na přestavby. Celkem přibylo 96 modelů, z toho dva jsou ještě na cestě, proto jsem doplnil fotky jen z netu (č. 15 a 16).

Pekné číslo Tomáši, ja som tento rok doplnil len 36 ks Porsche a presiahol som číslo 300ks Porsche v zbierke. Podľa môjho zoznamu, čo by som chcel, chýba mi ešte 20kúskov, čo sú v predaji. Ale nejdem do upravených a tiež neupravujem modely, tak aspoň v tejto značke mám dosiahnuteľné hranice.
Ale to tvoje P928 Recaro ma láka dlho. Je to čosi iné
. Mohol by som si dať záväzok na rok 2013, že keď zoženiem lacnejšie bielu 928, tak doň pôjdem. Alebo budem o tom uvažovať. 
Ale to tvoje P928 Recaro ma láka dlho. Je to čosi iné

Zajimalo by mne v jakem stavu bylo to Porsche 550 od Schuco?Letošní rok byl u mne (jak jinak) ve znamení značky Porsche, ...
Ja jsem si ho koupil taky, ale hned jsem ho poslal zpatky vzhledem k tomu, ze ten model nemel zadnou kontrolu kvality. I jsem si stezoval primo do Schuca a odepsali mi, ze maji problem s cinskym vyrobcem a ze model budou vyrabet na zacatku roku 2013 jeste jednou (v lepsi kvalite).
V roce 2012 mi přibylo jedenáct kousků, není to mnoho, ale zato, jak se říká - "žádny pouze do počtu".

To máš Jirko dost podobný přírůstky jako já
A jak jsi na tom celkově

A jak jsi na tom celkově

Sváťo 133 kousků - http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... le-vyrobcu,sva57 píše:To máš Jirko dost podobný přírůstky jako já![]()
A jak jsi na tom celkově![]()
ale už mě čeká u pana Borského první letošní přírůstek v podobě MARTINI PORSCHE 936 #4 LeMans 1977 ...
...jeden z hlavních pilířů mé sbírky.
Tak u mě to sice úplně hlavní pilíř sbírky není, ale sejdeme se Jirko pro ni u pana Borského, už se těším.
Po loňském Norimberku jsem si tučným písmem poznačil 3 odrážky :
- Ferrari 250 GT SWB California - CMC
- Porsche 936 Le Mans 1977 - True Scale
- Rolls-Royce Ghost - Kyosho
Takže už mi zbývá splnit pouze tu jednu.

Po loňském Norimberku jsem si tučným písmem poznačil 3 odrážky :
- Ferrari 250 GT SWB California - CMC
- Porsche 936 Le Mans 1977 - True Scale
- Rolls-Royce Ghost - Kyosho
Takže už mi zbývá splnit pouze tu jednu.