Videa s modely
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Videa s modely
okolo 1730. Něco mám na celnici. Poslední dobou se mi zdá, že to celníci moc prožívají. Už tam mám balíky skoro měsíc a pořád buzerují.
To víš, zákonodárci a poslanci mají zvýšený platy,tak někdo to zaplatit musí ....
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj jsou to svině........doufám,že tu na foru není žádný poslanec
jj svině to jsou. Vždy jim stačilo třeba jen výpis z paypalu. Teď ještě chtějí fakturu a to jim taky nestačí a chtějí i výpis z účtu. Stává se mi často, že celníci si nechají udělat z banky výpis, jestli to opravdu sedí. Co mají hlídat nehlídají a nás budou buzerovat. Kur.. jedny.
Dik Matej, paradne video s prezentaciou tvojej zbierky... mas ich naozaj dost-pekna galeria
Díky, místnost je sice velká, ale pro modely malá . Dávám tomu 2 nanejvýš 3 roky, a budu muset mít další místnost.
Na to, že je to nějakých 170 m2 a měl jsem to celé v nějakých 65m2, tak si to už neumím ani představit jak to bylo nahečmané v tak malé místnosti.
Na to, že je to nějakých 170 m2 a měl jsem to celé v nějakých 65m2, tak si to už neumím ani představit jak to bylo nahečmané v tak malé místnosti.
V regaloch som videl este dost miesta volneho... i ked s takou pravidelnou expanziou to bude naozaj za nejaky cas male... Je to verejne prezentovany priestor?
Ty jo, impozantní Ale volného místa je ještě dost. Z té tvoji sbírky bych potřeboval alespoň to volné místo, alespoň to....
Veřejné to není. Nemám skříně uzamykatelné. Jen pro kamarády.kamikaze píše:V regaloch som videl este dost miesta volneho... i ked s takou pravidelnou expanziou to bude naozaj za nejaky cas male... Je to verejne prezentovany priestor?
Už sa pre nás chystá
Len som stále nevyriešil dilemu RAC alebo MC?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YzcufASZhI
Len som stále nevyriešil dilemu RAC alebo MC?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YzcufASZhI