Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Paráda. Gratulujem k prírastkom.
Tentonkrát to bylo o kapánek slabší než loni Svaťo,ale opravdu jen o ten fous.Těžko hledat vůči tobě rovnocenného párťáka hlavně co do kvality.Jinak u mě o něco míň přírůstků od posledně konkrétně to dělá přesně šestinu tvého. 

Tak je to jasné, u Sváti padne příští rok 1000 !!! 

Díky Jirko-a fotečky by nebyly
No snad to tak dopadne Dalibore,ale ještě tam nejsme a stát se může cokoliv
...a taky jsem zvědavej na tvůj fotosumář, i když je otázka,jestli už máš všechno vybaleno a zkolaudováno

No snad to tak dopadne Dalibore,ale ještě tam nejsme a stát se může cokoliv

...a taky jsem zvědavej na tvůj fotosumář, i když je otázka,jestli už máš všechno vybaleno a zkolaudováno

Takže hotovo, letos konečná. Ze začátku roku to docela drhlo, ke konci jsem trochu zafinišoval i co se týče kvality. Oproti loňsku ale celkově zase o trochu méně, tak snad se příští rok podaří alespoň jako ten letošní.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 26 pro 2012, 10:53, celkem upraveno 5 x.
..tak jen vyvíjej,vyvíjej 
takže 24 kousků-myslel jsem ,že jich budeš mít víc,ale taky dobrý

takže 24 kousků-myslel jsem ,že jich budeš mít víc,ale taky dobrý

U mě to letos bylo také slabé.
112 modelů aut v 1/18, 6 modelů motorek 1/18 a 2 modely 1/12.

Teď jsem se díval, loni bylo 32...sva57 píše:takže 24 kousků-myslel jsem ,že jich budeš mít víc,ale taky dobrý
Přitom k pokrytí produkce výrobců, které sbírám a toho co tak od nich chci, jak jsem to počítal vzhledem k jejich ročnímu přísunu novinek plus sem tam něco k doplnění ze starších, by to v mém případě chtělo držet tak někde mezi 30 až 40 ročně.