Videa s modely
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Videa s modely
Sbírka modelů Citroën
tolkokrat som hovoril ze sa mi ten Pur Sang vobec nepaci...a teraz mi skoro ukápla slina
modrý Mondial, pekný Mondial
Už sice dva Veyrony mám, ale taky mě Pur Sang a Sang Noir trošku lákají. Přeci jen, jsou to pro Veyron vzácné limity, Pur Sang 5ks, Sang Noir 15ks, byla by to pěkná dvojice.
jj a hlavne Sang Noir ma take tie krasne "lotosove" 5-lúčové kolesá (aj ked su to tieto isté, len maju niektoré lúče namalovane na čierno) a oranzovy interiér...SS ma az tak velmi neláka (aj keď hmmm modry carbón ... )
To já se zase těším na Super Sport v karbonu a oranžové,už kvůli té jiné zadní kapotě
jj ale tu novu zadnu kapotu maju vsetky SS, skor by som bral nejaku "civilnejsiu" verziu, taky Vitesse SS, hoc aj v oranžovej, lebo ten dvojfarebný "rekordný" SS sa mi este nezacal pacit
Ti , co se chystají na Pur Sang od AA,tak si budou muset připlatit za leštěný hliník
70966
1:18 BUGATTI EB VEYRON 16.4 PUR SANG - BLACK / ALUMINIUM CASTING
Price : US$360
Sang Noir je o 101 USD levnější
70966
1:18 BUGATTI EB VEYRON 16.4 PUR SANG - BLACK / ALUMINIUM CASTING
Price : US$360
Sang Noir je o 101 USD levnější
Už předevčírem, po naší poslední diskuzi o Pur Sangu jsem se kouknul na AA stránky a při pohledu na cenu mě nějak přešla chuť.