Abrex - nové modely

Odpovědět
miroussm

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od miroussm »

Limitka, která ale rozhodně kvalitou neoslní..za podobnou cenu jsou limitky, které jsou kvalitou někdě úplně jinde a jejich cena se opravdu časem vyšplhá..jestliže je Abrex jiná liga, budiž, ať jde s kvalitou dolů ale také s cenou. Dát za mizerný model 800,- je prostě moc. To si raději koupím řadový IXO za 700,-, zbyde mi ještě na oběd a sice nebudu mít limitku ale budu z toho modelu mít mnohem větší radost.

RadimV

Příspěvek od RadimV »

miroussm píše:Limitka, která ale rozhodně kvalitou neoslní..za podobnou cenu jsou limitky, které jsou kvalitou někdě úplně jinde a jejich cena se opravdu časem vyšplhá..jestliže je Abrex jiná liga, budiž, ať jde s kvalitou dolů ale také s cenou. Dát za mizerný model 800,- je prostě moc. To si raději koupím řadový IXO za 700,-, zbyde mi ještě na oběd a sice nebudu mít limitku ale budu z toho modelu mít mnohem větší radost.
Jak jsem psal, nová limitka je naprostý nesmysl. Jinak se mi zdá cenová politika celkem v pořádku.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Tak áno, limitované edície sú drahšie, ale tam zrejme ani nezáleží tak na spracovaní. Napríklad také Bburago čo nedávno prišlo s Focusom maďarskej polície. No ja by som za to 10 eur nedal, ale jednoducho nájdu sa aj mimo Maďarska takí čo to kúpia. Podobne aj hnusná limitovaná edícia Valentín od Abrexu...

No a bežné Abrexy kupujem za 8 eur v Pompe (čo je cena Kultových áut), takže podľa mňa nič strašné. Feliciu Pick-up teraz síce za 16 eur, no to sú už modely o ktoré Škoda primárne nemá záujem a vyrobia ich teda v menšom množstve.

Neviem no. Niektoré nedokonalosti aj mne vadia, ale som rád že vôbec niečo takéto je k dispozícii.

Inak má niekto Octaviu od Norevu? Je tam vôbec nejaký rozdiel medzi Abrexom aaa myslíte, že bude mať časom vyššiu hodnotu už len kvôli výrobcovi? Mám totiž teraz možnosť jednu kúpiť...

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Rozdiely na Noreve sú - predná mriežka v nárazníku je narozdiel od Abrexu urobená správne, hmlovky nie sú také obrovské ako na Abrexe, má anténu, zadný stierač (na liftbacku), deliaca linka na kufri nad ŠPZ je na "správnejšom" mieste než Abrexácka, nemá také hrubé rámy dverí a tiež priestor nad nimi (čo naväzuje na strechu), má tmavý interiér. Zadné svetlá sú ale spravené trochu horšie. Čo sa týka ceny, ťažko povedať, no myslím, že nie.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

FKS

Příspěvek od FKS »

Octavie od Norevu nejsou špatné, celkově mi ale Abrex přijde jako vyváženější model. Kola u Norevu by měly být dle vzhledu 15 palcové, ale na modelu jsou od pohledu o dost větší, brzdové kotouče také. Anténa je poměrně tlustá. Ale celkově to je pěkný model do sbírky škodovek. Na smallcars jsou ve slevě:
(nefunkční link odstraněn adminem)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

keramhora píše:... 1:18 jsou sice možná hezké,ale vývoj stojí neskutečné peníze a samozřejmě se to odráží i v konečné ceně.
No musím říctˇ(i když to nepatří do tématu), že jsem viděl teď přes víkend Škodu 860 1:18 naživo v Praze, a cena mi připadá OK. Tedy nedivil bych se , kdyby byla ještě dražší. Fakt super kousek, co se povedl. U takového Minichampsu by stála určitě minimálně dvakrát tolik.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

No musím říctˇ(i když to nepatří do tématu), že jsem viděl teď přes víkend Škodu 860 1:18 naživo v Praze, a cena mi připadá OK. Tedy nedivil bych se , kdyby byla ještě dražší. Fakt super kousek, co se povedl. U takového Minichampsu by stála určitě minimálně dvakrát tolik.[/quote]

Nemá to moc úzké pneumatiky?? Na fotkách mi to tak přijde, ale asi to bude odpovídat skutečnosti.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Taky jsem s náhodou viděl naživo 860 a je to fakt kus, superb 1938 vedle toho vypadá docela odbytě.Cena je ok a trochu mně mrzí že to není v lepším balením, které by bylo lépe chráněno před případným poškozením.

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Novinka - policejní Pickup 1:43 (ten sem aspon patri na rozdíl od 860 :D )

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 506&type=1
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Vypadá pěkně, jenom to načasování. Celý rok nic a těsně před Vánocema toho vydají, že by člověk musel krást. Ještě, že to nejsou limitky a budou i nadále. Nějak těch restů z letoška mám hodně.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“