Lamborghini
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lamborghini
Ten nárazník je opravdu celej divnej.
Ale myslím si že šetřili asi jenom na přípravě,na zpracování detailů.Forma musela být nová tak jako tak.
Je to odfláknuté.Jak se říká,,Za ty prachy,,...
Tentokrát to snad nedělali z dostupné dokumentace,ale jako by to někdo ,,bastlil,,podle fotek.
Ale myslím si že šetřili asi jenom na přípravě,na zpracování detailů.Forma musela být nová tak jako tak.
Je to odfláknuté.Jak se říká,,Za ty prachy,,...
Tentokrát to snad nedělali z dostupné dokumentace,ale jako by to někdo ,,bastlil,,podle fotek.
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
Doufám,že se také toto Veloce brzy objeví ve výrobním programu AUTOartu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je opravdu pěkné Lambo včetně barvy
Kombinace červené se mě líbila už na předešlém Murciélagu jenže je to spojené s tím malým logem.
Aventador se ještě SV nedělá, na to je to auto až přííííliš mladé. Někdo jen udělal aeropack z "J" a vydává to za SV. Navíc pochybuji, že Aventador SV (pokud bude), bude mít stejný logotyp "SV", jako má Murcielago.
Netvrdím ale, že se mi to nelíbí, vypadá to super!
Netvrdím ale, že se mi to nelíbí, vypadá to super!
FaceBook > uživatel mihals 1:18
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Já se divim že dělaji modely takových tuningových zmršenin, ale ten model v pozadí Aventador J to je jiná báseň. V lednu ho budu mít doma už je pro mě připravenej