WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: WRC - není co víc dodat
zatím ale jediný rally odborník-který ortodoxně tvrdí,že je to naprosto špatně jsi TY ,ale z nafocených fotek modelu se to nedá jednoznačně poznat,proto jsem napsal,že to zhodnotím až jej budu fyzicky mít v ruce a možnost to posoudit.Bart je Mr.Citroen a asi o nich ví z nás nejvíc a ani on to zatím nezatratil,dokud jej neuvidí live. Zatím tu od nikoho nezaznělo že ten model je v pořádku
Ale ty 100% víš že na všech šotolinách ať už 2011 či 2012 se jede stejné nastavení,stejné ráfky,stejně široké gumy. A nepochopil jsem proč jsi uváděl sněhovou verzi,která se jede pouze ve švédsku pokud se teda bavíme o MS a s mexikem a šotolinou nemá naprosto nic společného .
Nezbývá tedy než aby všichni věřili jen tvé pravdě. A pokud s ní nesouhlasí,tak mu není s hůry dáno.
Nevidíš tak trochu jen sám sebe?
Ale ty 100% víš že na všech šotolinách ať už 2011 či 2012 se jede stejné nastavení,stejné ráfky,stejně široké gumy. A nepochopil jsem proč jsi uváděl sněhovou verzi,která se jede pouze ve švédsku pokud se teda bavíme o MS a s mexikem a šotolinou nemá naprosto nic společného .
Nezbývá tedy než aby všichni věřili jen tvé pravdě. A pokud s ní nesouhlasí,tak mu není s hůry dáno.
Nevidíš tak trochu jen sám sebe?
Hele hošíku-ukaž mě jedinou fotku DS3 WRC mimo sněhové verze,kde jsou kola utopený.Ty tady tím stupidním ukončením jsi reagoval už podruhé při našich debatách.A asi jsi nepochopil,že tady nejde o moje ego,ale o špatný model. A už jsem psal jednou-kdo to nechce vidět,tak to nevidí,a nebo na to nemá,aby to viděl.Tak si vyber,zda patříš mezi ty první,nebo ty druhý....
Tady je pár obrázků z Mexika 2011 :

... a pokud opravdu podle těchto fotek někdo nevidí,že to má Norev špatně,tak ať vrátí výuční modelářský list

... a pokud opravdu podle těchto fotek někdo nevidí,že to má Norev špatně,tak ať vrátí výuční modelářský list

....tak to pak nafoť z úhlu,jak je ten 4. obrázek z Mexika 

Trochu lepší pohled teda aspoň zadní náprava.Vypadá jakoby zadní výřez lemu blatníku - nárazníku úplně chybí nebo je zcela nepatrný.

Norev potažmo Carmodel v tom má trochu zmatek, asfaltovou verzi prezentuje jako GB Wales.

Norev potažmo Carmodel v tom má trochu zmatek, asfaltovou verzi prezentuje jako GB Wales.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ještě nějaké foto DS3 WRC od Norevu a trochu jsem je upravil,aby šly ty kola v blatníku co nejlépe vidět.Vypadá to opravdu,že přední je ještě jakžtakž,ale to zadní je dost utopené to opravdu nejde nevidět bohužel
Každopádně u mě není problém si to upravit
Jinak bral bych raději taky jak Svata spíš asfaltovou verzi už jen kvuli tomu,že by výška podvozku více odpovídala reálu

Poznámku o nedostatečných výřezech beru zpět.Vypadá,že nějaké přece jen jsou.Zadní kola jsou opravdu utopené o tom není sporu.

Libore,že by asfalťák měl být nižší o tom pochybuju.

Sbírka modelů Citroën