Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
Já toho moc neprodal tak jako vy:
Citroën C4 WRC Solido Monte Carlo - nahradil Auto Art
Citroën Xantia Minichamps vínová (horší stav) nahradila modrá (Top stav)
Citroën Xsara WRC Solido nahradil AutoArt
Citroën ZX dakar červený Majorette nechal jsem si jen pozdější verzi od Solido (žlutá)
Citroën HY dodávka žlutá Servis šla kámošovi (nechal jsem si Michelin)
Citroën 1/24 Bburago Traction Avant měl jsem tři (černý, mnou upravený cabrio, a rally) nechal jsem si jen můj první z Monte Carla
a pak asi 3 kousky které jsem koupil a hned šli, protože buď nebyla kvalita a nebo jsem se zkrátka překlik ...
(polovina šla na Aukro, vždy se vše prodalo a druhá přímo lidem co mají rádi stejnou značku
Citroën C4 WRC Solido Monte Carlo - nahradil Auto Art
Citroën Xantia Minichamps vínová (horší stav) nahradila modrá (Top stav)
Citroën Xsara WRC Solido nahradil AutoArt
Citroën ZX dakar červený Majorette nechal jsem si jen pozdější verzi od Solido (žlutá)
Citroën HY dodávka žlutá Servis šla kámošovi (nechal jsem si Michelin)
Citroën 1/24 Bburago Traction Avant měl jsem tři (černý, mnou upravený cabrio, a rally) nechal jsem si jen můj první z Monte Carla
a pak asi 3 kousky které jsem koupil a hned šli, protože buď nebyla kvalita a nebo jsem se zkrátka překlik ...
(polovina šla na Aukro, vždy se vše prodalo a druhá přímo lidem co mají rádi stejnou značku
Sbírka modelů Citroën
Je to škoda,že tento model Norev tak podělal a tak jsem ho pustil do světa :
LAMBORGHINI-GALLARDO-SPYDER-Norev
LAMBORGHINI-GALLARDO-SPYDER-Norev
Eagle Races Ferrari 250 GT SWB a Testarossa 1958 od HW-bude nahrazeno CMC
HWE Ferrari 575 MM a California-půjdu do modré met.
HWE Ferrari 575 MM a California-půjdu do modré met.
Ještě jsem zapoměl na jeden úbytek:
Ferrari 360 Modena Cup 2000-HW
Ferrari 360 Modena Cup 2000-HW
Podle přísloví "měnil až vyměnil"výměna Ferrari Dina 246 GT(HWE) zpět žlutý za červený
Důvody:hrbaté zadní blatníky na vrchní části.U červené verze tento nedostatek není(žlutá verze je asi z jiné,nebo špatně upravené formy)
A nedostříkaná přední hrana LP dveří.
Důvody:hrbaté zadní blatníky na vrchní části.U červené verze tento nedostatek není(žlutá verze je asi z jiné,nebo špatně upravené formy)
A nedostříkaná přední hrana LP dveří.
tohle mě dostalo, jsem myslel že nejdříve máš náhradu a až pak něco jde do světa...
Sbírka modelů Citroën