Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Ď,původně jsem chtěl nafotit všech 16 DTM,co mám,ale pak jsem si to rozmyslel(nechtěly se mě vytahovat z vitríny) 

- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera ale jak by řekla naše babička - v tom je peněz
Ale je fakt že třeba naše mamka mě v tom i trochu podporuje... Myslím že ženským se tyhle modely vcelku líbí a manželku ani milenku zatím žádnou nemám aby mi do toho kecala
Nutno ovšem říci že tyhle modely jsou aspoň takový malý způsob jak si splnit sny... Byť ve zmenšené podobě... a věru, i když moje sbírka nedosahuje ani zdaleka té sváťovy z nejednoho kousku jsem měl radost jako kdybych si koupil předlohu 1:1
Poradil byste mi prosím někdo kde sehnat na auta nějakou slušnou vitrínu ?

Nejrozumějsí je si vitrínu udělat sám,nebo na zakázku, a to podle místa,kam chceš vitrínu umístitPC CZ píše: Poradil byste mi prosím někdo kde sehnat na auta nějakou slušnou vitrínu ?

Jak říká sváťa- pokud jsi omezenej místem a máš toho tolik co onPoradil byste mi prosím někdo kde sehnat na auta nějakou slušnou vitrínu ?

Tad je příklad od jednoho italského sběratele modelů filmových kár:
http://www.hollywood-wheels.com/_MAIN.p ... 1&_dir=002