WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
To se Libe dalo čekat.A s tím přelomem roku to taky nevidím. Abrexu už nevěřím ani pozdrav 

No aspoň že tak vždyť naděje umírá poslední. 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato jj a nejsme určitě samisva57 píše: Abrexu už nevěřím ani pozdrav

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Na jednom foru jsem našel trošku větší porovnání BMW M3....Wedge versus Otto

V detailech se až neskutečně liší jako by každý inspiraci bral někde jinde proto si myslím,že stejný model by měl být pokud možno od stejného výrobce aby pak to ve vitríně nepůsobilo poněkud nesourodě.K věrohodnosti výřezu zadního blatního má blíže Wedge.

Kdyby jsi měl Wedge doma,asi by jsi změnil názorracing18 píše:K věrohodnosti výřezu zadního blatního má blíže Wedge.![]()

Toto je přesně můj názor, vždycky jsem se snažil v jednotlivých kolekcích své sbírky držet pokud to jen šlo jednoho výrobce a nemíchat to. Např. Porsche 911 pouze AA nikoli Minichamps, Lambo pouze AA nikoli Kyosho, japonské vozy pouze AA. Raději jsem si odpustil modely některých vozů a nemám je. Model je o detailech, ty vznikají určitou technologií výroby a když je jiná, vypadá to pak ve vitríně opravdu nesourodě.racing18 píše:.....proto si myslím,že stejný model by měl být pokud možno od stejného výrobce aby pak to ve vitríně nepůsobilo poněkud nesourodě.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli to víte (já to zjistil až ted) u toho Subaru 555 od SS se dají otvírat i větrací kapličky na střeše

...šťastný kupec se přece jen našel.racing18 píše:Zneuctěná Impreza je nabízena za opravdu tučný balík.![]()
http://aukro.cz/subaru-impreza-555-vata ... 15374.html