Tak co pod stromeček :-)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Tak co pod stromeček :-)
Tak jsem právě nechal ježíškovi za oknem lísteček s obrázkem. snad rozezná Aa od Bb
FaceBook > uživatel mihals 1:18
Tak mne dojde pod stromcek toto
Tak nakonec bude červená Čekal jsem na další barvy, ale černou moc nechci a bílá se mi líbí, ale to se nedá říct o černém interiéru..být to tak kombinace bílá karoserie a modrý interiér, to by byla jiná. Nebo ještě jinak - nejvíc se mi C4 líbí asi v barvě šampaňského, holt typická osmdesátka
V tomto roku to bude MGB GT z Rallye Monte Carlo 1964 od Autoart. Po zľave za cca 32 éčiek plus pošta. To by mohla aj Ježišková predýchať .
http://www.svet-aut.cz/skoda-1932-abrex-p-17156.html
Slušné foto není ke stažení, tak alespoň odkaz. Vypadá to na celkem pěkný model od Abrexu.
Slušné foto není ke stažení, tak alespoň odkaz. Vypadá to na celkem pěkný model od Abrexu.
Otázka je, jaká bude kvalita, což na fotkách není vidět. Kolegovi se u Superbu po prvním otevření tak rozhasily panty na křídlech kapoty, že to až pěkné nebylo. Kapota Abrex - pouze na jedno otevření.
Kdyby ty Abrexy byly trochu lepší, takové méně Solidoidní, do těch veteránů od Škodovky bych i šel, Voiturette, Superb, Popular, krásné auta. Ale takhle se toho celkem bojím.
Kdyby ty Abrexy byly trochu lepší, takové méně Solidoidní, do těch veteránů od Škodovky bych i šel, Voiturette, Superb, Popular, krásné auta. Ale takhle se toho celkem bojím.
No Dalibore nemůžeš hodnotit modely podle jedné zkušenosti svýho kamaráda. .Ale na druhou stranu je pravda,že u těch veteránů se některé díly Abrexu moc nedaří.Např. ty krytu předních světel u Popularu jsou zpracovaný přímo hrozně.I ty špajchny v kolech u Š 860 mě připadají taky nějak moc silný.
Chvíli to trvalo, musel jsem v brněnském slovníku zjistit, co je to špajchna.
Tohle bych jim odpustil, nemůžeme zase chtít, aby vyplétali každou "špajchnu" extra a z kovu jako CMC. Kryty předních světel u Popularu jsou právě jako od Solida. No a laky také nejsou úplně optimální.
Tohle bych jim odpustil, nemůžeme zase chtít, aby vyplétali každou "špajchnu" extra a z kovu jako CMC. Kryty předních světel u Popularu jsou právě jako od Solida. No a laky také nejsou úplně optimální.