Policejní modely - Č(SS)R i zbytek světa
Re: Policejní modely - Č(SS)R i zbytek světa
Viděli jste někdo nové modely od Foxtoys v reále? Jsou identické se snímky na webu Foxtoys?
Dnes som dostal model FOXTOYS VB Volga. Stierače sú ako na obrázkoch - hrubé plastové a nie kovové lepty. Ináč je model OK
No já jsem si jí nakonec nekoupil, ty stěrače mne toršku naštvaly, ale hlavně na fotkách ani v reálu jsem nikdy sedmimístnou v policejních barvách neviděl, navíc co pamatuji, ty od PMJ měli vzadu stopku.. Takže samovýroba..
Ja som z tej Volgy trocha sklamany. Je to zatial najhorsi model zo serie VB od Foxu. Je vidiet, ze je to len upraveny model z kultoviek. Lepsie by bolo, ak by s touto verziou pockali, kym ju nevyda aj IST s dorobenymi detailami. Velke plastove stierace udru do oci hned. Ale vadi mi, ze bocne okna nemaju namalovane ramy okien. Chybaju mi tam nejake loga Volgy (na prednej maske, na prednych blatnikoch ...) a pristrojova doska. Niktore detaily, ako napr. predne smerovky su "upatlane" ako v kultovkach. Aj zadne svetla ma naopak. Ten rozdiel v detailoch je dost vyrazny, ked si postavim obe Volgy vedla seba.
Niva je OK. Co sa tyka kvality, tak je na urovni predchadzajucich modelov zo serie VB. Ale oproti verzii od ISTu je predsalen trocha ochudobnena o par drobnych detailov. Len ma na nej pobavil napis na podvozku "The World Is Not Enough"
Niva je OK. Co sa tyka kvality, tak je na urovni predchadzajucich modelov zo serie VB. Ale oproti verzii od ISTu je predsalen trocha ochudobnena o par drobnych detailov. Len ma na nej pobavil napis na podvozku "The World Is Not Enough"
Naposledy upravil(a) jau dne 19 říj 2012, 13:27, celkem upraveno 1 x.
Přišly mě v týdnu 3 ks policejních Meganů III Grandtour.Jsou nádherný,jak bude chvilka,tak nafotím
Tak já dnes pod stromečkem našel Foxáckou Nivu VB a pak měl být kombík Volha VB, ale někde ve Foxtoys udělali soudruzi chybu a místo toho byla Tatra 613 doprovod prezidenta čssr A tu bohužel už mám. Dle objednávky tam tatra neměla co dělat. Ale věřím, že mi to Foxtoys nějak vymění
Nové prírastky do zbierky:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Celá zbierka:
Celá zbierka:
-
Vidím že výlet bol úspešný.
No žiaľ nie. Nič som tam nenašiel. Ani na nete.
Toto bolo objednane z jrline shop. Mali aj krasny krankenwagen barkas na ktorý som si robil zálusk, ale už mi ho niekto vyfúkol
Toto bolo objednane z jrline shop. Mali aj krasny krankenwagen barkas na ktorý som si robil zálusk, ale už mi ho niekto vyfúkol
-
Prírastok do zbierky Pick-up slovenskej polície.