Obtisky v 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Obtisky v 1/18
Co zas mě schází
Na Farnbachrovi jsou 2 druhy decálů, na AF Corse 3.
Dyť píšu, že u AF Corse ten třetí dekál je, Farnbacher ho nemá !
Té disproporce startovních čísel jsem si také všiml, u Farnbachera nejenom že jsou vysoké, ale celé jsou takovým užším písmem než u skutečného auta.
Já to asi udělám tak - i vzhledem k jiným modelům, které mám a také jim něco chybí, že se na jakékoli úpravy a dodělávky vy.. .... Dám přednost původní "originální" podobě modelu, protože do 100% se to stejně dotáhnout nedá.
Budu uvažovat tak, že ten model představuje vůz ve fázi, kdy přijel do Le Mans připravený na závod, než dostal od pořadatelů ty identifikační nápisy.
Mě už stačilo, že jsem musel minulý víkend do toho Flying Lizarda 996 vyrábět komplet celou šaltrpáku, protože nějaký šikmooký ji tam zapoměl vlepit...
Té disproporce startovních čísel jsem si také všiml, u Farnbachera nejenom že jsou vysoké, ale celé jsou takovým užším písmem než u skutečného auta.
Já to asi udělám tak - i vzhledem k jiným modelům, které mám a také jim něco chybí, že se na jakékoli úpravy a dodělávky vy.. .... Dám přednost původní "originální" podobě modelu, protože do 100% se to stejně dotáhnout nedá.
Budu uvažovat tak, že ten model představuje vůz ve fázi, kdy přijel do Le Mans připravený na závod, než dostal od pořadatelů ty identifikační nápisy.
Mě už stačilo, že jsem musel minulý víkend do toho Flying Lizarda 996 vyrábět komplet celou šaltrpáku, protože nějaký šikmooký ji tam zapoměl vlepit...
Asi tím větším číslem chtěl Mattel vyplnit tu mezeru,co je mezi číslem a zrcátkem.Dali.B píše: Té disproporce startovních čísel jsem si také všiml, u Farnbachera nejenom že jsou vysoké, ale celé jsou takovým užším písmem než u skutečného auta.
To je jasné. Takových triků s většími rozestupy mezi písmeny, s posunutím nápisu atd. jen aby nebylo nápadné, že tam chybí název cigaret jsme si už užili.
No vždycky je to lepší, než kdyby snížili o půl cenťáků celé auto.
No vždycky je to lepší, než kdyby snížili o půl cenťáků celé auto.
O tom není sporu.Mě zajímá AF Corse proto jsem dal to foto a ptal jsem se jestli ten třetí dekal patří kromě čísla na př. kapotě také na př.blatníky.No ale kam jinam,že ?sva57 píše:Co zas mě schází
Tak ti odpovídám-nepatří.Je jen nad startovním číslem na kapotě
Tak se pořádně podívej a neříkej,že to tam nevidíš pod tím logem Ferrari.
Tak to se omlouvám,to jsem opravdu neviděl.Musíš příště poslat lepší fotku pro nás skoro nevidomé.
Ale i tak mě to nevadí,místo jednoho decálu tam dám 3.
Ale i tak mě to nevadí,místo jednoho decálu tam dám 3.
V pohodě,víc očí víc vidí.Ještě omrknu ten úzký nápis vpředu na kapotě pod číslem jak zmiňuje Dalibor.
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele: