Našel jsem fotky z LM 2011, a Ferrari 458 Farnbachera mělo pp.ze začátku přední přídavné světla zalepená páskou
a pak už ne
a foto modelu
Takže v tomto je aspoň Farnbacher věrnější originálu než AF Corse.
Ale když už jsme u těch nedostatků tak u obou modelů chybí ještě střešní anténa a u AF Corse i u P. sloupku okna.
Ale komu vadí tyto nedostatky,tak může pořídit klientskou červenou verzi bez polepů-je taky pěkná.
Objednal som si AF Corse verziu, ale skoda tych chyb. Mohol to byt super model i ked ani tak nebude zly. Uvazoval som nad tou klientskou, ale vyhrala to tato
To je taková klasika u modelů závodních aut. Ten Farnbacher je lepší, protože byl první. První model je jakž-takž podle předlohy... A další varianty už se látají ze stávající formy, bez ohledu na odlišnosti. Proto u modelů závodních vozů je nejlepší koupit vždycky ten první
Akorát že to červené závodní Ferrari je prostě hezčí než černobílé, tak asi počkám až bude AF Corse za 60 éček a půjdu do něj, pak mi až tak nebude vadit, že zapoměli na dvě světýlka.
Neviete ktory rok je model Californie od HW Elite, konkretne ta cervena z filmu Ferris Bueller´s Day Off 1986? Viem, ze 1:1 bola replika, ale model ma odzrkadlovat original co sa im proporcne (ako vsetci vieme) vobec nepodarilo. Preto asi pojdem aj do CMC, ale nechcem mat dve auta z rovnakeho roku a predavat sa mi ho tiez nechce. Hladal som to, ale nic som zatial nenasiel. Dik.