Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
FERRARI 458 GT2 ITALIA Farnbacher Racing Le Mans 2011-Mattel-Elite z Modelissima

..z Modelissima AUDI R18 TDI - vítěz Le Mans 2011-Spark

Některé přírůstky z poslední doby:
silverado od Ansonu, nevěděl jsem co od něj čekat, ale potěšilo, celkem hezký model, akorát mi přijde že je o něco menší než by 1/18 měl být

356 speedster, Schuco, tenhle model mě dostal, nádherně udělaný

RX-7, AA...srdcovka

silverado od Ansonu, nevěděl jsem co od něj čekat, ale potěšilo, celkem hezký model, akorát mi přijde že je o něco menší než by 1/18 měl být

356 speedster, Schuco, tenhle model mě dostal, nádherně udělaný

RX-7, AA...srdcovka

Anson ty větší modely dělal do krabice.RosaV8 píše:Některé přírůstky z poslední doby:
To mi připomíná matchbox 

Nebo Bburago 

Tak jestli modely větších aut dělal do krabice, tak to bude spíše 1/19 nebo 1/20 aby se tam vešly. 

jj-pochopitelně máš pravdu-lehce jsem to popletl-opraven přízpěvek 

Ze Světa Modelů od AA, původně bílý, pak vyměněn za černý s nápisem XJ-S na espezetce.
Bohužel černý byl už dovezen za jiných podmínek, tak mě ten nápis stál příplatek 150,-Kč
Ale jsem spokojenější
JAGUAR XJ-S Coupé H.E. V12 (1981)
V12 • 5344ccm • 2xOHC 24V • 220kW (295hp)

Další fotky na mém photobucketu Dali_photos2 ZDE :
http://s1140.photobucket.com/albums/n56 ... 3QQtppZZ20
Bohužel černý byl už dovezen za jiných podmínek, tak mě ten nápis stál příplatek 150,-Kč
Ale jsem spokojenější

JAGUAR XJ-S Coupé H.E. V12 (1981)
V12 • 5344ccm • 2xOHC 24V • 220kW (295hp)

Další fotky na mém photobucketu Dali_photos2 ZDE :
http://s1140.photobucket.com/albums/n56 ... 3QQtppZZ20