WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: WRC - není co víc dodat
Info pro jirku-světla na 206 a 307 byly skutečně stejné,náhodně se objevila fotka 206,viděl jsem jich asi stovky,ale 206 se světlama velmi zřídka a když tak místní.Asi budeme muset ty rampy z Artu omáčknout .
Odkaz na továrnu se světlama.
http://www.ewrc.cz/ewrc/image_browse.php?id=93183
Odkaz na továrnu se světlama.
http://www.ewrc.cz/ewrc/image_browse.php?id=93183
jj.spíš jsem to předvídal jen Libor si nebyl úplně jistej.Zbývá drobnost - jak by sedla na kapotu. 

-
Věř že jsem je viděl i live,ale jistej jsem si opravdu nebyl jestli byly stejný,protože spousta 206 jezdila s kulatejma a u nás jsem tyhle snad na 206 ani neviděl,myslím si že by s tím neměl být problém-pokud by se odlívaly,tak by se to upravilo,a pak zaformovalo,a u orig nevim ale v zásadě kdo by dával litr za model kvuli rampě aby ji strhl a nalepil jinam. víš jak to je většinou přilepený na tvrdo a dolů to jde i s barvou.
...by mě také zajímalo jak se to Liborovi podařilo sundat když už schrastil dva nočňáky 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko ta rampa jde oddělat uplně v pohodě,ona totiž na té kapotě přilepená není.Je ,ale osazená na dvou kolících,takže po odstranění zustanou na kapotě dírky

Takže bylo nutné vrtat nemýlím-li se. 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
ne ne,žádné vrtání
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tovární Toyoty Corolly WRC 1998-1999 ...Rally Catalunya 1998 Auriol(nový přírustek) + Rally Safari 1999 Sainz. Více foto na mých stránkách.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak už moc nevěřím tomu,že Fabia S2000 1/18 bude ještě letos.
Toto mi Abrex odpověděl na otázku zda už bude a jestli plánují i více verzí
"" Dobrý den. S2000 1:18 ještě nebude. Pochopitelně pracujeme na několika designech. Není to sice tak jednoduché jeko u měřítka 1:18, ale i u tohoto modelu chceme mít v nabídce (i když to nemusí být současně) několik variant. Pracujeme na posledních úpravách formy. Pokud vše dobře dopadne, bude model ještě před Vánoci.""

"" Dobrý den. S2000 1:18 ještě nebude. Pochopitelně pracujeme na několika designech. Není to sice tak jednoduché jeko u měřítka 1:18, ale i u tohoto modelu chceme mít v nabídce (i když to nemusí být současně) několik variant. Pracujeme na posledních úpravách formy. Pokud vše dobře dopadne, bude model ještě před Vánoci.""