přechod na placené forum

budu platit forum, pokud zde nebudou reklamy a bude na celou obrazovku ???

Anketa končí za 09 zář 2012, 13:30

NE (pouze zadarmo)
5
23%
ANO do 20kč rok
2
9%
ANO do 50kč rok
5
23%
ANO do 100kč rok
10
45%

Celkem hlasů: 22

BaRT
Site Admin

přechod na placené forum

Příspěvek od BaRT »

Anketa přechod na placené forum
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Re: přechod na placené forum

Příspěvek od Ondra »

Mě osobně reklamy nevadí a platit za novinky na jsou na DIFu nebo za fotky nečích sbírek se mi nechce.

Aby to s placením nedopadlo tak, že tu bude pět lidí co si budou honit triko na roztáhlém foru bez reklam a zbytek pro rozmanitější diskuzi půjde jinam.

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Nejsem proti,pokud formát bude lepší.A určitě placený stránky nebudou, tak ořezaný,omezený jako ty zadarmo.Jsem pro 50kč až 100kč mě nezabije (pivo nepiju a cigaretám neholduji).Radši zainvestuji do fora ,které mě zajímá a má pro mě dostatek informací (zdroj novinek atd.)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ondro je to o tom že na DIF si v Češtině nepokecáš, Abrex a Škoda tam nikoho moc nezájímá a věci co tam jsou najdeš na Čínském model foru, věci o OTTO na FR auto foru a zbytek je Facebook :-)
Sem můžeš zítra přijít a bude bílá obrazovka - zálohu dat já nemam, zálohu kontaktů kompletní také ne :-/
další věcí že bych potřeboval někoho kdo umí celé forum rozjet a nastavit....
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ja jen tvrdim, ze placene forum nema budoucnost.Nikdo novy platit za pokec chtit nebude a ihned ho ta moznost odradi.S placenym forem jsem se osobne jeste nesetkal, protoze to nejspis nefunguje.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

placených for je docela dost, osobně jsem zastáncem spíš dobrovolného placení, co si vzpomínám tak třeba zde jsem něco posílal:
http://forum.3dfx.cz/
samozřejmě spousta věcí má majitele a pak to je více či méně cenzurováno, nebo tam je reklama
Sbírka modelů Citroën

Fabi

Příspěvek od Fabi »

Osobne si myslím, že 100kč ročne nikoho kto sa venuje takémuto koníčku nezabije, len aby tých "nezabitých" neostalo iba niekoľko a aby bolo s kým a o čom diskutovať... ;)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Ja s platením problém nemám, no lepšie by bolo asi platenie dobrovoľné, aby sme náhodou ako to tu už bolo napísané neprišli o veľa prispievateľov.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

jau

Příspěvek od jau »

Ak uz by sa malo forum zmenit na platene, co takto skusit pohladat sponzorov medzi predajcami/vyrobcami modelov? Za to by dostali reklamny priestor na fore. Vhodne zvolene bannery by nikoho neobtazovali a mohli by na nich predajcovia informovat o svojich novinkach, akciach, vypredajoch ... Dalo by sa naprogramovat vselico. Napr. od reklamy zavislej od tematu vo fore (napr. v sekcii 1/18 by sa predstavovali modely v mierke 1/18 atd.) az po tlacitko "vloz do kosika" (resp. presmerovanie do obchodu na konkretny tovar) pri recenzii nejakeho modelu.
Takato reklama by mohla byt zaujimava pre predajcov vzhladom na pocet registrovanych uzivatelov. A oslovila by presne tu skupinu ludi (zberatelov), pre ktorych by bola urcena. A myslim, ze aj pre uzivatelov fora by to bolo zaujimave.

samuel

Příspěvek od samuel »

BaRT píše:placených for je docela dost, osobně jsem zastáncem spíš dobrovolného placení, co si vzpomínám tak třeba zde jsem něco posílal:
Já bych klidně těch 100,- přispěl, i kdyby to bylo dobrovolné, jen aby se pak tady "platící a neplatící" členové nerozhádali :?

Odpovědět

Zpět na „Jak diskutovat“