Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Nemluvíte o tomto modelu Pragy V3S?Obrázek jsem stáhl někde na internetu.Jestli se dobře pamatuji (neudělal jsem si poznámku) bylo to prezentováno jako prototyp, novinka od Abrexu, ale pozor....v měřítku 1:72!
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
-
No neviem, ale bolo to prezentované ako 1:43 a nie 1:72. Aj cena by tomu skôr zodpovedala.Bobr8 píše:Nemluvíte o tomto modelu Pragy V3S?Obrázek jsem stáhl někde na internetu.Jestli se dobře pamatuji (neudělal jsem si poznámku) bylo to prezentováno jako prototyp, novinka od Abrexu, ale pozor....v měřítku 1:72!
http://www.foxtoys.cz/nrb07/page_01.htm
V tom případě se omlouvám...neměl jsem pravdu, dle "Lišáků" je to 1:43
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
Inzerát:
-
Tak jsem se vrátil z letošního Model Hobby a musím říct, že co se Abrexu týče, jsem zklamaný. Zatímco loni bylo vystaveno na stánku velké množství prototypů v různém stádiu rozpracování , tak letos byly k vidění pouze V3Sky a Fabie 2000, jenž stejně půjdou brzy na pulty + tam prý zítra bude i Superb II Combi v 1/43. Prototypy tam údajně nebyly vystaveny kvůli tomu, že Abrex nechce vystavovat modely, jejichž výrobu nemůže v dohlednu zaručit. No, ty Vejtřasky by měly bejt tak do konce listopadu a někdy v příštim roce by jsme se měli dočkat i Škody 100 v 1/43 a snad nějaké historické osmnáctiny, ovšem těžko říct jaké.
Fotky:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Fotky:
-
Tak tá V3S bude veľmi dobrý ťah. Ktorú verziu si má človek vybrať? Vidím to tak, že mnohí asi všetky možné
-
LeonCupraR píše:Tak tá V3S bude veľmi dobrý ťah. Ktorú verziu si má človek vybrať? Vidím to tak, že mnohí asi všetky možné
Při ceně 870 Kč, no nevim, nevim...
-
Ver tomu, že tomu tak bude, nie vždy rozhoduje cena. Podľa môjho názoru sú drahé, ale aj tak si myslím, že minimálne 2 varianty skončia aj u mňa a to isté spravý mnoho zberateľov - nostalgikov.
A ako pozerám na aukre už je Superb Combi :
A ako pozerám na aukre už je Superb Combi :
-
Už je na Aukre:
Pár fotek prototypů z Autotecu 2008.