Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
BaRT-naprostý souhlas
Jednou nás ta elektronika zabije
Jednou nás ta elektronika zabije
když jsem vybíral motorku motorku tak co nejméně elektroniky, teď sháním tatíkovi jednoduché auto a ono už bez zbytečností jako elektrická okna a klimatizace u Citrouše nic není
Sbírka modelů Citroën
-
Grupo B = umění jezdce ovládat to stádo koní . WRC už je o spoustě technickejch vychytávek,které ovlivňují v podstatné míře chování auta,proto dnešní wrca mimo sněhu a šotoliny jedou jak po kolejích vláček a to je dle mě špatný směr.
-
No Barte to asi tátovi,budeš muset pořídit nějakou KACHNU,protože jinak Céčka už jsou inteligenti,Vím že citronama žiješ,mluvil jsem v Kostelci s kamošem co je prodává ,byl tam tou DS 3 sport,nebo jak to je říkal pořizovačka 880.. za tak malé auto (pravda mělo to oranžové kola a střechu. . No ale prej už je to na rozdíl od všech předešlejch kvalitní. Nevim nemám přehled ale je fakt že čím víc čidel a hlídacích psů v autě tim hůř.
B ´= dveře napřed v každé zatáčce -horizont = skok
první wrc -to samé
dnes S2000 + WRC -koleje a horizont? mimo finska se to jen lehce odlepí a jede to dál zas jak pacifik
B ´= dveře napřed v každé zatáčce -horizont = skok
první wrc -to samé
dnes S2000 + WRC -koleje a horizont? mimo finska se to jen lehce odlepí a jede to dál zas jak pacifik
Vidím to na C3 v základu, až tam naloží do lesa pilu, postřikovač a podobné věci ze kterých padají hoblinky, teče olej aby mě to moc nevadilo
ta DS 3 je super, zase ten karbon na střeše je karbon né jako někde jinde napodobenina, hold za něco extra musíš zaplatit ...
ta DS 3 je super, zase ten karbon na střeše je karbon né jako někde jinde napodobenina, hold za něco extra musíš zaplatit ...
Sbírka modelů Citroën
Jestli už tehdy existoval koncern PSA a tedy Peugeot diktoval Citroenu jsem nezjišťoval faktem je,že vsadil na stejnou koncepci jako Audi a v roce 1984 kdy vyjel první prototyp šly ostatní už jiným směrem.I důvod byl stejný neboť měl v programu jen přední náhon.Zákonitě zvolil obchodně nejúspěšnější BX.V dané konkurenci neměla tato rozměrově předimenzovaná obluda prostě šanci.
Konečně jsem se k ní taky dostal, tuhle generaci zbožňuju...už aby byla doma
... a opět z Le Mans
... ze Sparkama se za poslední měsíc roztrhl pytel(11 novinek)
... ze Sparkama se za poslední měsíc roztrhl pytel(11 novinek)