Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Na stránkách kultovek jsou další čísla:
IFA F9 CABRIO
ARO 240
NYSA 521
LADA 2107
IFA F9 CABRIO
ARO 240
NYSA 521
LADA 2107
-
hurá, ARO a VAZ 2107, konečně zas nějaký normální auto... ale oproti PL přeskočili Beetla a Fiata 125 MR83
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Taky se těším konečně něco zajímavého, a v polsku taky : MERCEDES-BENZ W115, ŻUK A-05, GAZ 69A a WARTBURG 311 COUPÉ
BTW: jelikož jedeme víceméně podle Maďarska, můžeme se těšit mimo jiné i na Volgu 24-02, Žuk A-03, Jeep, Dacii 1300 Kombi, Trabant P50 Limousine a simcu
BTW: jelikož jedeme víceméně podle Maďarska, můžeme se těšit mimo jiné i na Volgu 24-02, Žuk A-03, Jeep, Dacii 1300 Kombi, Trabant P50 Limousine a simcu
Môj najnovší prírastok: Aro 10
ARO 10 je pěkný, snad bude i u nás... Akorát škoda, že neudělali tu verzi s černými lemy (nástavci) blatníků a na lepších kolech, ale jestli mají v Rumunsku velký odbyt, tak jim to možná udělají.
Kolega ho má, tedy se čtyřmi světlomety, a vždy když mě veze je to zážitek
Zdravím,
tak jsem si za nemalý peníz sehnal Aro 10 a Aro M461 z rumunské serie , škoda, že je neplánují u nás.... Navíc v Rumunsku je mají i s podstavcem.... Jinak ta rumunská serie je od té naší hodně národní, každé třetí auto je rumunské (naposledy čtyřdveřový kombík Dacia 1309). Sice chápu, že na Škodovky má autorské práva zajištěna Abrex, ale je škoda, že skončila jejich spolupráce. Třeba by De Agostini dokázal více tlačit na výrobu nových kusů, zejména těch starších (Škoda 1201 a 1201 STW, 1202 STW atd.)
tak jsem si za nemalý peníz sehnal Aro 10 a Aro M461 z rumunské serie , škoda, že je neplánují u nás.... Navíc v Rumunsku je mají i s podstavcem.... Jinak ta rumunská serie je od té naší hodně národní, každé třetí auto je rumunské (naposledy čtyřdveřový kombík Dacia 1309). Sice chápu, že na Škodovky má autorské práva zajištěna Abrex, ale je škoda, že skončila jejich spolupráce. Třeba by De Agostini dokázal více tlačit na výrobu nových kusů, zejména těch starších (Škoda 1201 a 1201 STW, 1202 STW atd.)
Jak jsi přišel na to, že u nás tyhle ARA neplánují?
Možná jsem se špatně vyjádřil, ale určitě nebudou v nejbližší době. Dalo by se říci, že kopírujeme maďarskou serii, ta je obsahově velmi podobná té polské a tam zatím bylo pouze ARO 240... Rozhodně si myslím, že se u nás neobjeví ty pickupové verze Dacie a asi nebude i Rocar TV 12...